She will be loved-Kapitel 36

- Olivia, jag lovar att jag kan bättra mig.
- Nej Charlie. Karl är Liams pappa nu.
Jag ställde mig upp och gick. Varenda ord jag sa var hårda och okänsliga mot Charlie men dom var sanna.

"Liams perspektiv"

Jag hade sovit på sjukhuset i 3 nätter nu och jag ville sova där tills hon hade vaknat upp. Louise hade åkt hem igår. Hon klarade inte av det här men mamma och jag hade lovat att stanna tills... Ja eller det var det mamma och Louise sa, att vi skulle vänta tills hon dog men det tänkte jag inte göra. Jag tänkte vänta här tills hon vaknade. Jag satt varje dag, hela dagen och bad om att hon skulle överleva vid hennes sängkant. Jag sov bredvid henne i en säng personalen hade ställt in åt Louise men hon klarade inte att sova där. Vi skulle egentligen åka hem i övermorgon men så skulle det nog inte bli. Läkarna sa att den kraftiga blödningen hade läkt nu och att hon kunde överleva men som sagt hade det gått dagar i övertid nu. Jag hade inte sovit ordentligt på flera dagar och nu ville mamma skicka hem mig. Vi satt bredvid Ellens säng och jag kollade ner i marken för jag märkte hur hon kollade på mig.
- Liam, jag kan boka ett flyg hem så avslutar jag allt här.
- Vadå avslutar!?
- Liam.
Hon tog min hand och jag började andas tyngre. Jag ville inte höra orden hon tänkte säga.
- Jag tror att du kanske borde börja förbereda dig på att hon inte kommer klara sig. Åk i alla fall tillbaka till hotellet så kommer jag sen så åker vi hit imorn igen.
Jag lyssnade inte på henne. Jag satte mig istället närmare Ellen och höll hennes hand. Hon hade blivit så mycket bättre. Hennes blödning hade läkt. Hon hade inga slangar i sig. Det var som om hon låg och sov, nu behövde hon bara vakna och läkarna sa att det fanns en chans att hon gjorde det. Dom sa att det hade hänt förut så att ge upp med Ellen nu var det sista jag skulle göra.
Ellens väskor stod i rummet. Jag hade packat ihop dom och lagt dom här. Jag vet inte varför men det kändes som en bra sak att göra nu. Som att jag gjorde något i alla fall. Jag blev galen av att inte kunna göra någonting. Hade det varit en livshotande situation mot Ellen hade jag gjort allt jag kunnat för henne. Nu kunde jag inte göra något alls.
- Jag har ringt en taxi nu Liam. Packa ihop dina grejer och åk till hotellet.
- Nej mamma! Aldrig att jag sticker nu!
Hon tog tag i min arm. Inte hårt men allvarligt. Hon kollade in i mina ögon och jag kollade in i hennes plågande ögon. Det gjorde nog ont att se Ellen, måste jag behöva se mamma också?
- Det här krossar dig! Jag kan inte se dig förstöras. Lova mig att du kommer igenom det här?
- Jag lovar mamma men jag tänker inte ge upp på Ellen!
- Men åk till hotellet och sov lite. Du sover inte gott här. Snälla, för min skull?
- Okej. Jag åker.
Hon kysste mig på pannan och hjälpte mig att packa ihop mina saker medan jag gick fram till Ellen. Jag drog mina fingrar på hennes kind och tittade på henne. Hon såg fridfull ut på något sätt, det var som om hon log.
- Jag älskar dig! Sa jag och kysste hennes läppar.
.
*I Taxin*

Jag tittade ut genom fönstret i taxin. Vi var snart framme. Jag var så trött att jag kunde somna redan nu, det första jag skulle göra var att sova. Och slippa sova med den där lukten som bara påminde mig om att Ellen kanske inte var vid liv imorn.
Jag somnade till i bilen men min mobil väckte mig när jag var runt hörnet mot hotellet.
- Hallå?
- Liam, be taxin vända tillbaka till sjukuset, du måste.
- Mamma! Hallå?
Det bröts och jag bad taxi chauffören vända. Vad hade hänt? Jag förberedde mig på att hon hade blivit sämre och att mamma ville att jag skulle säga farväl eller något. Mitt hjärta slog så snabbt att det gjorde ont.
Jag sprang upp för trapporna till 5:e våningen och rusade in i väntrummet utanför hennes rum. Mamma kom mot mig och kramade mig.
- Vad har hänt!?
Hon la händerna på mina kinder och log vilket fick min kropp att stå upp lite bättre.
- Hon har vaknat.
.
Tack för alla gulliga kommentarer på förra kapitlet, fortsätt så! <3 Nästa kommer imorgon!

She will be loved-Kapitel 35

Mitt hjärta dunkade snabbt. Jag bara väntade på orden som skulle krossa mitt hjärta och ta ner hela min värld till havets botten.
- Din flickvän ligger medvetslös här på sjukhuset. Du borde ta dig hit så fort som möjligt.


Orden spelades upp i mitt huvud.
Din flickvän ligger medvetslös här på sjukhuset. Du borde ta dig hit så fort som möjligt.
Hela min kropp var i chocktillstånd. Jag visste inte vad jag skulle göra av paniken. Jag vill bara sopa den under mattan och springa härifrån i hoppet o att dom inte följde efter mig. Det kändes jobbigt att inte ha någon annan här. Som kände Ellen. Jag hade ringt mamma och hon skulle sätta sig och Ellens mamma på det första planet ner hit.
Mamma sa åt mig att ringa pappa och även fast jag tvekade på det så ringde jag. Han var en värdelös pappa men han var ingen idiot så han var på väg hit.
Jag hade inte fått gå in till Ellen än. Dom hade opererat henne och hon vilade upp sig nu så om några timmar skulle jag få gå in. Jag hade inte blivit uppdaterad heller så jag visste i stort sett ingenting.
Jag stor grät inte men tårarna rann ner för kinderna hela tiden. Det bara rann och slutade inte.
Pappa kom in i väntrummet utanför hennes rum där jag satt. Han gick fram och satte sig bredvid mig. Jag sa ingenting och inte han heller. Han la sin hand på min axel. Det var allt.
Det var tyst tills en sjuksköterska kom ut ur hennes rum.
Hon gick fram till oss och jag torkade mina tårar. Pappa såg det, jag hatade att visa svaghet för honom men i det här fallet brydde jag mig inte ett skit.
- Får man ingen uppdatering här? Vi har suttit och väntat i flera timmar på att någon ska säga vad som pågår!
- Vi är ledsna Charlie men.
- Hur mår hon? Avbröt jag henne och både hon och pappa tittade in i mina svullna, röda ögon.
- Hon har gått i övertid.
- Vad menar du med det.
- Normalt hade hon vaknat nu men det kan ta längre tid med inre blödningar. Det behöver inte vara något farligt men allt vi kan göra nu är att vänta.
Allt hopp jag hade höll på att försvinna. Det var nästan borta men jag försökte det hårdaste jag kunde för att hålla i alla fall något av det kvar.
Vad skulle jag säga till hennes mamma? Och vad hade hänt egentligen?
- Hon klarar dig nog ska du se?
Pappa la armen om mig. Jag ville bara skrika åt honom att ta bort den men jag hade inte kraften att skrika åt någon, istället rykte jag mig åt sidan och gick därifrån utan att kolla på honom. Jag gick in på toaletten och ställde mig framför spegeln. Jag lutade mig mot handfatet och tittade in i mina plägande röda fortfarande svullna ögon. Jag såg förstörd ut och det var så här jag skulle se ut fast värre om Ellen inte klarade sig. Inombords skulle jag känna mig tusen gånger värre. Jag skulle inte känna något alls. Hon har mitt hjärta och alla mina känslor. Försvinner hon, försvinner dom.
.
"Charlies perspektiv (Liams pappa)"

Jag ville gå. Vad gjorde jag här egentligen? Varför skulle jag vara här, Liam ville inte ha mig här.
Visst jag önskade att dom inte skulle vara tillsammans men just nu var min högsta önskan att hon skulle klara sig. Men bara för att jag skulle få gå. Det var tuffa tankar men det var mina.
- Charlie!
Jag tittade upp och såg Olivias skräckslagna ögon. En annan kvinna sprang in till Ellens rum. Jag antar att man fick gå in nu. Olivia stod 10 meter framför mig med handen för munnen.
- Mamma!
Liam sprang emot henne och hon kramade om honom.
Hon höll om honom och även fast han var längre och större än henne nu så omfamnade hon honom på något sätt. Hennes bruna fortfarande långa hår hölls hårt av Liams händer. Hon blundade och var fortfarande lika vacker.
Jag var glad att hon fanns för Liam. Jag ville vara som hon, en bra förälder men det var försent nu. Kunde jag spela tillbaka tiden och fortfarande veta vad jag vet nu skulle jag aldrig lämnat Olivia och speciellt inte Liam.
I början var det svårt att glömma men allt efter att åren gick slutade jag bry mig. Det kändes hårt att tänka men jag visste inget om mitt egna barn längre och jag brydde mig inte. Jag tänker på honom varje dag men inte som min son utan som en skådespelare. Jag var inte speciellt stolt över honom. Det var som att jag skulle vara stolt över alla mina begåvade anställda.
Nu när jag såg Liam och Olivia tillsammans ville jag vara en pappa igen.
.
"Liams perspektiv"

Jag klev in genom dörren till Ellen. Hon låg med en sådan där slang i näsan. Hon hade ett stort skrubbsår på pannan. Det gjorde så ont att se henne. Louise (Ellens mamma) satt bredvid med tårar på hennes kinder men inga i ögonen, hon grät inte längre. Mamma gick fram och kramade om henne. Jag tog Ellens hand och kysste den.
- Älskling, jag är så ledsen.
Jag hoppades på allt i världen att hon skulle höra det jag sa.
- Jag är så ledsen för det här. Men snälla Ellen du måste vakna upp. Du är stark och du kan det. Du klarar det så gör det nu. Vi behöver dig här och du är inte redo att lämna det här än. Jag älskar dig så mycket och jag skulle göra vad som helst för dig. Jag skulle byta ut oss. Jag vill bara att du lever. Jag kommer inte överleva utan dig. Allt jag har är hos dig och försvinner du, försvinner det. Du måste överleva.
Tårarna rann ner för kinderna och jag höll fortfarande hennes hand i båda mina. Jag la huvudet på sängen och då grät jag. Jag hade en panik känsla i kroppen och jag ville bara rymma från mig själv. Det kändes som jag inte hade någonstans att gå. Jag var instängd i ett lite rum och jag kunde knappt röra mig. Min andning blev tyngre, det var som att det inte fick plats någon luft i mina lungor. Som att luften i det lilla rummet försvann. Jag ville skrika men jag hade ingen kraft alls. Knappt för att andas.
.
"Olivias perspektiv"

Efter några timmar låg Louise och sov i en stol, jag kramade fortfarande om Liam som hade somnat med huvudet på Ellens säng. Ellen däremot hade inte ändrats någon. Hon låg kvar i samma position, samma läge, allt.
Jag gick ut för att se om Charlie var kvar vilket jag förväntade mig men nej, han var fortfarande där.
Jag satte mig bredvid honom.
- Hur mår hon?
- Samma som för 5 timmar sen.
- Hur mår Liam?
Jag hörde hur han tvekade när han frågade.
- Han är förstörd. Det jobbiga är att han verkligen visste att det skulle bli dom. Föralltid.
- Men så skulle det aldrig bli ändå.
- Jo.
Nu grät jag också.
- Jo, det skulle det. Han har aldrig varit lyckligare än med henne. Man bara ser på honom att hon lyser upp varenda sekund av hans liv. Han höll på att bryta ihop förut, sen träffade han henne och hon hjälpte honom upp igen. Jag är rädd att han inte kommer klara det här om hon inte klarar sig.
- Olivia. Han har oss.
- Han har mig menar du?
- Jag vet att jag inte har varit någon bra pappa men jag kan ändra på det.
- Du tror inte att det är lite försent nu eller? Tror du verkligen att Liam fortfarande väntar på att du ska ställa upp för honom!? När han var liten blev han överlycklig så fort du ringde vilket var en gång i månaden. Han litar inte på att du är en bra pappa. Han berättade inte för dig om Ellen förrän efter en månad och den ända anledningen till att han berättade det var för att jag sa att han kunde förlora Ellen om hon skulle behöva hålla allt hemligt för alla. Han ser inte dig som sin pappa, utan som sin chef. Så Charlie, det är försent att bli pappa när man har skitit i det dom senaste 10 åren.
- Olivia, jag lovar att jag kan bättra mig.
- Nej Charlie. Karl är Liams pappa nu.
Jag ställde mig upp och gick. Varenda ord jag sa var hårda och okänsliga mot Charlie men dom var sanna.

Hoppas ni gillar storyn hitiills? :) Kommentera, saknar era kommentarer faktiskt! Och om det är någon ni vill höra mer om så kommentera gärna det och vad ni tycker! <3

She will be loved-Kapitel 34

Han log och min hjärta dunkade som ingen annans.
Jag ville bara säga att han var helt fantastisk vilket han var men underbar, snygg, fantastisk. Inget av det räckte. Han var som ingen annan. Han var äkta.

*Längst upp i Eiffeltornet*

Vi tittade ut över Paris och det var verkligen en kärleksstad. Det var mulet men det gjorde på något sätt dagen perfekt. Det skulle säkert regna ikväll men än en gång så skulle det göra kvällen perfekt.
Liam tog min hand och jag log så mycket att jag inte vågade kolla på honom.
Han vände mig mot honom och höll i båda mina händer.
- Jag ville ju prata med dig.
- Ja?
Jag besvarade hans stora leende med ett ännu större tillbaka.
Han andades några andetag och såg så lycklig ut. Jag blev lika lycklig när han höll lite hårdare om mina händer och smekte dom lite med tummarna.
- Jag vill leva med dig resten av livet. Jag vet att vi har varit tillsammans i 2 månader men Ellen, jag har en bild av min framtid och du är med i den bilden. Jag älskar dig och att få vara med dig så länge jag lever är det finaste jag skulle kunna få.
Helt ärligt, jag tror jag grät. Jag kände precis samma sak och jag hoppades att han fattade det när jag höll om honom på det bästa sättet jag kunde och kysste honom.
- Juste, min mamma vill gärna att du och din mamma kommer och firar jul med oss.
Mina ögon lyste upp.
Var jag den lyckligaste tjejen på jorden?
Varför hade han valt just mig?
Nu föll tårarna ner för kinderna.
- Vem skulle vi annars fira med!
Han kramade om mig och frågade vad det var, han såg att det var glädje tårar och skrattade därför när han frågade.
- Jag förstår bara inte varför du valt mig!? Mig som den lyckligaste tjejen på jorden.
- För att du gör mig till den lyckligaste killen på jorden.
.
*En vecka senare*

Nu var det bara en vecka kvar här i Frankrike. Det hade varit soligt hela veckan men nu var det mulet igen och det hade småregnat hela dagen. Det var jullov om 4 veckor och jag hade tjatat på mamma hela den här veckan om att fira jul med Liams familj och äntligen hade hon gått med på det. Jag hörde hur glad hon blev när jag först berättade det men hon är som hon är, ingen ja sägare i första taget. I alla fall inte till mig.
Ikväll skulle vi ut och fira varandra. Antar att vi hittade på det för att fira att vi var tillsammans. Att vi hade en sådan tur att hitta varandra. Att hitta kärlek.
Liam skulle jobba under dagen och fixa några små grejer dom missat under inspelningen. Kanske några effekter? Jag visste inte riktigt.
Jag skulle ta det lugnt och bara göra mig iordning.
Hanna hade ringt hela dagen men jag hade inte haft något behov av att svara så jag planerade att ringa henne påväg till restaurangen där jag och Liam skulle mötas så jag slapp gå själv. Eller utan att prata med någon om man ska säga så.
.
*Brrr*

Jag vaknade av mobilens vibrationer och såg att det var mamma. Jag kollade på klockan och när jag såg hur mycket den var sket jag i att svara. Jag skulle vara där om 40 minuter och det tog minst en kvart att gå dit. Som tur var hade jag redan duschat så nu skulle jag bara välja ett bra klädval och sminka mig. Det tog ett tag som det alltid gjorde för mig så jag messa Liam.
.
"Kommer vara 10 min sen, puss. Saknar dig."

När jag äntligen kom ut genom dörren ringde jag Hanna. Vi pratade länge och jag berättade allt om Erik. Hon blev inte alls förvånad och sa att hon redan visste att han gillat mig. Jag blev nästan lite sur måste jag medge men jag sket i det. Jag la på och tittade ner i marken. Jag småskrattade medan jag gick och såg mig inte alls för.
Jag ramlade nästan till när jag gick in i två killar vid den lilla gränden runt hörnet om restaurangen.
- Oj, förlåt. Skrattade jag lite och log mot dom.
- Vafan! Se dig för!
- Men ursäkta! Vafan är ditt problem. Sa jag.
Jag fortsatte gå. Vilka jävla idioter.
En arm lades på min axel vände mig hårt om.
Dom två killarna puttade in mig mot tegelväggen till det fula mörka huset och jag slog i huvudet.
- Vi tycker inte att man beter dig så där!
- Men vad fan gör ni? Släpp mig!
- Pratar man verkligen så där till folk?
- Men släpp mig! Seriöst det är fan inte kul!
Dom tittade på varandra och tryckte upp mig ännu hårdare mot väggen. En av killarna boxade mig inte i magen utan han klappade till den, hårt. Jag tappade nästan andan och det gjorde ont. Nu kände jag hur rädd jag började bli. En av killarna började ta på mig och jag skrek högt. Den andra tog handen över min mun och dom skrattade. Jag tog i så hårt när jag skrek så det hördes ändå. En av killarna slog till mig igen. Hårt med näven den här gången.
Det hela slutade med att jag låg på marken. I regnet som hade börjat spöa ner. Jag kunde inte röra mig. Jag hade ont överallt. Efter ett tag blev allt svart.
.
"Liams perspektiv"

Jag ringde på Ellens mobil igen. Inget svar. Jag hade ringt säkert 15 gånger. Hon var 35 minuter sen nu. Vad hade hänt? Jag började bli orolig. Jag ringde hotellet, dom kollade igenom rummet men hon var inte där heller.
Paniken i kroppen steg.
Jag ringde henne igen.
Den här gången fick jag svar.
- Bonjour? C'est le Dr Minna de l'hópital á Paris.
- Ursäkta? Vem är det här?
- Hej ursäkta, det är sjukhuset i Paris?
- Va? Varför har ni min flickväns telefon?
- Herregud.
Mitt hjärta dunkade snabbt. Jag bara väntade på orden som skulle krossa mitt hjärta och ta ner hela min värld till havets botten.
- Din flickvän ligger medvetslös här på sjukhuset. Du borde ta dig hit så fort som möjligt.
.
KOMMENTERA!! <3 Älskar era gulliga kommentarer men saknar dom lite... Kram <3


She will be loved-Kapitel 33

När vi åt efterrätten tog hann mina händer.
- Ellen, jag måste prata med dig.
Han log så jag antar att det inte varit något dåligt. Jag skulle precis öppna munnen när det plingade till i mobilen.
Jag tog upp mobilen och gav honom en förlåt, du får säga snart min. Det var från Erik och jag öppnade det.
"Jag saknar dig så himla mycket, kan du inte komma hem nu!!! Vill bara krama dig."
Seriöst nu gick han för långt!

Jag tryckte bort meddelandet och tittade på honom. Jag var verkligen inte glad nu och om han hade bra nyheter ville jag inte höra. Han såg ju såklart att det var något, som alltid. Jag gav honom bara mobilen och hans min ändrades. Han såg faktiskt sur ut. Jag tror aldrig att jag sett honom sur.
- Seriöst! Vad är det med den här killen?
- Jag vet inte. Han tycker ju om mig men.
- Men han fattar ju att han inte kan göra såhär.
Det blev tyst och jag tittade ner snett mot marken. Han gav mig mobilen.
- Jag tror jag måste ringa honom.
Liam nickade. Han hade inte så mycket att säga. Han såg väldigt frustrerad ut så jag gick iväg och pratade för att ge honom några minuter att lugna sig.
- Hallå?
- Hej, Erik. Det är Ellen.
- Hej!
Hans röst sken upp. Vad fan skulle jag säga!?
- Jo, du.
- Ja?
- Jag är ledsen men du måste sluta.
- Sluta med vad? Skrattade han.
- Med dom där smsen. Vi är BARA kompisar Erik. Vi är bästa kompisar men vi tycker inte om varandra på det sättet.
- JAg tycker om dig på det sättet.
- Men kan du sluta vara så krånglig. Jag har pojkvän Erik. En pojkvän som vet allt om oss! Du får nöja dig med att vi bara är kompisar och så kommer det alltid vara.
.
Det blev tyst en lång stund. Jag kunde nästan höra hans andetag. Dom var tunga och djupa. Hade jag precis sagt såhär?
- Erik jag är ledsen men... Aja hejdå.
- Nej Ellen vänta! Förlåt. Jag vill bara visa på något sätt hur mycket du betyder för mig. Och jag vet att jag har visat det på fel sätt men jag är ledsen.
.
Han var ju hur fin som helst. Jag var hur glad som helst för att han var min bästa vän. Och för att han älskade mig.
Jag gick tillbaka till Liam som såg glad ut nu. Han log mot mig och jag gick förbi och kysste honom innan jag satte mig på min stol.
- Hur gick det?
- Det gick bra, han förstår nu.
- Jag kan berätta imorn istället. Uppe i Eiffeltornet.
Han log och min hjärta dunkade som ingen annans.
Jag ville bara säga att han var helt fantastisk vilket han var men underbar, snygg, fantastisk. Inget av det räckte. Han var som ingen annan. Han var äkta.
.
Lite kort inlägg... Kommentera! <3 Ni får gärna kommentera om det är någon ni vill höra mer om osv. <3 Kram

She will be loved-Kapitel 32

Jag vaknade mitt i natten med Ellen tätt intill mig. Det var något som lät. Hennes mobil. Jag tog den fort för att inte väcka henne och stängde av ljudet.
-Missat samtal från Erik Hammer, (4)-
Hon fick ringa upp honom imorgon. Jag klickade bort dom 4 missade samtalen och kom på något vis in på hans och hennes sms. Jag skulle precis klicka bort det men jag hann se det sista smset hon skrivit.
"Jag längtar efter dig så mycket."
Jag var tvungen att kolla igenom allt. Jag litade på Ellen och det kändes fel men jag ville bara veta vad det gällde. Jag förstod inte riktigt men någonting var det ju.

Att jag skulle oroa mig. Jag visste att det var i onödan. Om Ellen tyckte om Erik skulle hon inte visa den kärleken till mig som hon visar. Hon är ju här med mig i Frankrike. Om hon hade tyckt om Erik hade det varit perfekt att stanna hemma när jag åkt till Frankrike i 4 veckor men hon är här med mig för det är hon och jag. Skit i det där nu.
Det var precis vad jag ville men jag kunde inte. Det var ju uppenbart att han tyckte om henne. Det stod ju i smsen. Var ärlig och fråga henne. Det var det jag ville göra. Jag visste att det var rätt och smart istället för att oroa mig för en sak som jag kunde få reda på bara genom att vara ärlig vilket gjorde henne glad.
.
*Morgon*

Jag kände en hand som smekte mig rygg.
- Älskling, är du vaken? Sa hon och vände på mig.
- God morgon Älskling. Sovit gott?
- Jätte gott.
Hon kysste mig och jag höll om henne. Det var ju bara att fråga nu. Gör det bara!
- Ellen, jag älskar dig.
- Och jag älskar dig.
Hon såg att det var något med mig. Jag andades tungt några gånger och hennes ögon blev stora när jag frågade:
- Är det något mellan dig och Erik?
- Vad pratar du om?
- Jag litar på dig verkligen men jag vill veta om det är något?
Hon blundade och tog tag i min hand medan hon suckade.
- Ja. Han älskar mig. Och han har inte pratat med mig på flera veckor och nu igår så smsa han mig och bad om ursäkt. Jag saknade honom så mycket så jag skrev det till honom och nu är vi kompisar igen. Men det är jobbigt för han tycker om mig och jag vill bara att vi ska vara kompisar som förut. Det blir ett konstigt band mellan oss.
Jag tog henne närmare mig och kysste henne på pannan med mina armar runt om henne.
- Det blir bra. Jag är glad att du berättade.
Hon hade inte missat en ända detalj. Jag sa att han hade ringt inatt. Att nämna smsen verkade inte nödvändigt.
.
*10 dagar senare*

Jag närmade mig Johanna och tog mina händer runt hennes midja. Hennes blåa ögon glittrade och hennes mun var lite öppen. När man stod så här nära henne så såg jag hur vacker hon var. Min ena hand la jag nu vid hennes hals och våra ansikten närmades. Våra läppar möttes och även fast vi inte skulle så möttes våra tungor också.
- BRYT!
Johanna och jag slutade och log mot varandra.
- Vi tar om det där, Liam du måste ta mer intsiativ. Du vill verkligen kyssa Johanna, tänk så. Nu tar vi om det!
.
"Ellens perspektiv"

Äntligen! Nu skulle snart Liam komma hem och vi skulle ha 2 underbara veckor bara han och jag. Inspelningarna till filmen var slut och filmen var klar. Dom kanske skulle få rycka in någon gång tills filmen var säkert klar, det var därför vi egentligen stannade två veckor till.
Jag hade städat idag. Även fast städerskan städar varje dag. Jag hade behov av att göra något så jag gjorde något extra fint vilken faktiskt gick eftersom det inte var jätte rent. Jag hatade egentligen att städa men satte man på riktigt hög musik och dansande och sjöng det högsta man kunde medan man dammsög till exempel så var det roligt.
Dörren öppnades och Liam klev in.
- Hej Vacker. Sa han och tittade på när han lutade sig mot väggen.
- Hej Älskling!
Jag gick fram och kysste honom och han berömde mig för städningen då han visste att jag inte kunde städa. Han lät imponerad och jag var faktiskt stolt.
Jag stod mot väggen med armarna om hand nacke. Han hade armarna om min midja och tittade upp mot taket när han stönade:
- Jag orkar inte laga mat ikväll!
- Jag kan göra det.
- Nej, jag vill bara vara med dig.
Han närmade sig mer och mer och nu nuddade våra ansikten varandra.
- Men då äter vi nere på restaurangen då?
- Johanna och alla kommer äta där. Jag vill vara själv med dig. Kan vi inte gå ut och äta?
- Det låter bra. Sa jag och log innan vi kysstes.
Jag duschade direkt och fönade håret och sminkade mig och klädde på mig och gjorde en massa annat man var tvungen att göra som tjej. Tänk att bara få vara vara kille en dag. Gå upp 20 minuter innan man skulle gå. Bara klä på sig vad som helst från garderoben, käka frukost, borsta tänderna och dra.
När vi gick var jag riktigt nöjd med mig själv. Den otroligt lyxiga, dyra och fina restaurangen låg runt hörnet så vi gick dit. Typiskt Liam, att välja den bästa restaurangen i hela Paris. Imorgon skulle vi till Eiffeltornet och kolla ut över Paris. Antagligen kyssas längst upp också. Jag längtade.
På middagen pratade vi mest om hur vi träffades och våra tankar om varandra då. Vi skrattade när vi pratade om det. Vi var så rädda men kände precis samma sak.
När vi åt efterrätten tog hann mina händer.
- Ellen, jag måste prata med dig.
Han log så jag antar att det inte varit något dåligt. Jag skulle precis öppna munnen när det plingade till i mobilen.
Jag tog upp mobilen och gav honom en förlåt, du får säga snart min. Det var från Erik och jag öppnade det.
"Jag saknar dig så himla mycket, kan du inte komma hem nu!!! Vill bara krama dig."

Seriöst nu gick han för långt!
.
KOMMENTERA!!! <3 hihi har inte fått kommentarer på några kapitel. Sorry för dålig uppdatering idag btw! Puss <3

She will be loved-Kapitel 31

Det plingade till i mobilen och jag förväntade mig att det var från Liam så jag tog upp mobilen med ett enormt leende på läpparna vilket självfallet gick ner när jag såg vad det stod på displayen. -Erik Hammer-.
Jag öppnade det.
"Ellen. Jag är så ledsen för allt. Jag saknar dig så mycket och kommer alltid älska dig som jag gör men jag vill inte förlora dig. Kommer aldrig sluta hoppas på dig men jag accepterar dina val. Kan vi ses direkt när du kommer tillbaka kanske? Love u."

Självklart. Allt skulle dras upp precis när jag lyckats släppa det. Jag svarade inte. Jag ville men jag visste inte vad jag skulle svara. Vad kunde jag säga. Svarade jag skulle han bara blivit ledsen igen.
Efter ett tag kom jag på mig själv. Jag hade suttit och tittat ner i mobilen med munnen öppen. Jag tog en till klunk på chokladen och tog upp en tidning jag köpt. Det stod tydligen lite om Liam och även fast jag egentligen inte gillade att läsa o honom så var det lite roligt att höra allt som skrevs. Jag visst ju vad som var sant och inte.
Jag slog upp sidan om honom, eller om mig rättare sagt. Allt om mig poppade upp. Det var en bild på mig och Liam kyssandes. Jag log när jag tittade på bilden.
Jag läste igenom texten och jag måste säga att dom fått med nästan allt. Det stod saker som jag inte ens tänkt på. Som jag nästan inte visste.
Jag log hela tiden. Allt runt omkring mig försvann och jag stängde in mig i tidningen. Jag blev glad så fort jag kollade på bilden där vi kysstes vilket jag gjorde var femte sekund. Jag kunde inte sluta kolla på den förrän jag blev avbruten.
3 tjejer stod runt mitt bord och tittade på mig med stora leenden.
- Är det inte du som är Ellen?
- Jo. Det är jag. Sa jag och log.
- Herregud! Sa dom i mun på varandra.
- Kan vi snälla få prata lite med dig.
- Ja, absolut. Sätt er.
Tjejerna hette Stella, Maria och Hanna.
Jag tänkte på Hanna så fort jag hört hennes namn och jag kände mig lite dålig för att jag inte pratat med henne sen jag sa att vi skulle åka. Jag saknade henne hur mycket som helst.
- Så du är verkligen tillsammans med Liam? Frågade Stella.
- Ja, det är jag.
- Aha vad bra. För det är många som säger är ni har ett "falskt förhållande".
- Haha, nej det är inte sant.
Tjejerna var så trevliga. Dom var varken galna fans eller hatade mig. Dom var snälla personer. Jag lovade att nämna dom för Liam. Bara att han visste att dom fanns gjorde dom överlyckliga den närmaste månaden.
.
"Eriks perspektiv"

Varför svarade hon inte. Jag skickade ett till sms.
"Jag vill verkligen prata med dig. Mår så dåligt över vad jag gjort."
Jag fick svar nästan direkt.
"Jaha så nu hör du av dig?"
Okej hon var sur. Jag ringde upp henne och log när jag hörde hennes röst.
- Ellen. Förlåt, jag vill inte vara osams med dig.
- Det har jag aldrig velat heller.
- Förlåt.
- Förlåt själv.
Vi pratade om det som hade hänt och det slutade med att vi var närmare än förut.
- Hur är det i Frankrike?
- Det är helt underbart! Vi bor på världens finaste hotell och det är så fint.
- Hur är det med Liam då?
Jag fattade inte att jag sa det. Hon blev tyst ett tag men när hon började prata hade hon sin glada ton och jag försökte verkligen för att hålla uppe min.
- Han spelar in på dagarna men vi umgås på kvällarna och han är klar om två veckor och då är han ledig i två veckor till så vi ska stanna i Frankrike.
- Okej. Men vi kan väl ses när du kommer hem.
- Det är klart.
- Bra. Saknar dig. Vi hörs sen.
- Saknar dig med.

Jag skickade ett sms till henne och fick svar efter 10 sekunder. Eller lite längre tid tog det men det var ju från Frankrike.
"Jag saknar dig verkligen." Skrev jag och fick svar på:
"Jag längtar efter dig så mycket."

Det värmde mig. Hennes leende gjorde mig darrig i hela kroppen och jag var tvungen att lägga mig ner.
.
"Liams perspektiv"

- Hej älskling.
- Liam.
Hon sprang fram och kramade mig där jag stod i dörröppningen.
- Vi ska ut och äta med min pappa. Är det okej?
- Ja. Det är okej.
- Bra. Sa jag och kysste henne.
*På resturangen*

- Jag undrar faktiskt varför ni inte bor på det mitt hotell istället. Jämför den här resturangen med den ni har på ert hotell.
- Jag gillar verkligen vårt hotell. Jag måste säga att det är det finaste jag bott på. Sa Ellen.
- Ja, det är verkligen fint.
- Så gör du något speciellt förutom att gå i skolan Ellen?
- Jag spelar piano en gång i veckan annars är det väldigt mycket plugg.
- Piano? Varför har du inte berättat? Sa jag och log mot henne när jag tog hennes hand.
- Jag är inte särskilt bra. Skrattade hon.
- Men du går i 8an, inte sant Ellen?
- Jo, det stämmer.
- Är det verkligen bra att vara borta från skolan en hel månad då?
Jag såg vad han försökte göra men det oroade mig inte särskilt mycket. Han kunde inte ändra på Ellens beslut.
- Nej det är klart men jag har fått med mig allt jag ska lära mig och Liams privatlärare hjälper mig så det ska nog inte ens märkas att jag varit borta.
Ellen var bestämd under kvällen och min pappa märkte det. Han störde sig på att inte ha befallet över henne. Det fick mig att le inombords. Hon var inte rädd för att prata. Inte att säga vad hon tyckte. Hon stod för det.
När vi kom hem var klockan mycket. Vi gjorde oss iordning och hon la sig i sängen före mig. Hon la sig lite över mig med handen på mitt bröst.
- Det där gick ju bra, ellerhur?
Jag besvarade henne med en kyss. Hon kysste mig tillbaka och våra tungor möttes. Vi blev bara ivrigare och ivrigare. Hon kunde inte hålla sig för skratt varje gång jag stönade till. Våra nakna kroppar nuddade varandra och jag ryste till i hela kroppen varje gång hon kysste mig på halsen vilket hon gjorde ofta. Mina händer smekte hennes kropp. Jag hade verkligen saknat henne under kvällen. Det var fantastiskt vad hon gjorde till mitt liv. Hon lyste upp mitt liv. Min älskling.
.
Jag vaknade mitt i natten med Ellen tätt intill mig. Det var något som lät. Hennes mobil. Jag tog den fort för att inte väcka henne och stängde av ljudet.
-Missat samtal från Erik Hammer, (4)-
Hon fick ringa upp honom imorgon. Jag klickade bort dom 4 missade samtalen och kom på något vis in på hans och hennes sms. Jag skulle precis klicka bort det men jag hann se det sista smset hon skrivit.
"Jag längtar efter dig så mycket."
Jag var tvungen att kolla igenom allt. Jag litade på Ellen och det kändes fel men jag ville bara veta vad det gällde. Jag förstod inte riktigt men någonting var det ju.
Vad tror Liam att det där är!? Kommentera! <3 :)

She will be loved-Kapitel 30

Jag kom upp i rummet och där stod Ellen påklädd och fräsch för att gå ut.

Jag log mot henne och tog hennes hand. Jag kysste henne på kinden och viskade:

- Min favorit tjej.


I was born to stand high.

Det var vad min mamma alltid sagt att jag skulle tänka mig. Och det var sant nu. Men hon sa alltid att det inte skulle bero på hur känd jag var, hur jag såg ut, hur populär jag var eller hur bra jag var på att dansa. Jag har alltid försökt fundera ut vad det var och nu vet jag.

Jag har hittat kärleken och min kärlek älskar mig. Mig av alla.

 

Jag tittade på Ellen som beställde en stor kebab pannkaka med sirap. Jag beställde en med nutella. Jag vet, det låter äckligt men det är som enorma pannkakor med någon gegga på. Jag visste faktiskt inte vad det hette men dom rullade ihop den som en kebab så, kebab pannkaka.

 

Vi satt på en bänk och åt dom. Om och om igen rann det sirap ner på hennes haka och den blev alldeles kladdig. Ellen blev sur men jag bara skrattade och torkade bort det åt henne.

Dagen började underbart och slutade lika så.

På kvällen låg vi bara nära varandra. Jag höll om henne och hon slappnade av vilket fick mig att känna att hon var trygg i mina armar. Det fick mig att le. Varenda tecken på att hon var lycklig med mig var det finaste, bästa i världen.

 

- Ellen.

- Ja? Sa hon och kollade på mig med sina blåa ögon.

- Jag. Eller. Du får lova att inte bli rädd nu eller något.

- Det kan jag inte lova. Sa hon och skrattade.

- Nej men det är det att.

- Vadå?

- Jag vill vara med dig för alltid. Ett liv med någon annan är inte mitt liv. Jag kommer aldrig vara lika speciell som jag är med dig.

 

Hennes ögon glänste och hon la huvudet mot mitt bröst.

 

- Liam. Jag skulle aldrig ens tänka på ett liv utan dig. Det funkar inte. Jag är hel med dig.

 

Jag kysste henne på huvudet och andades i hennes hår som luktade hallon från hennes schampo antar jag. Hon var helt fantastiskt. Jag älskade henne verkligen. Hon var det finaste i mitt liv och det skulle hon alltid vara. Min älskling. Mitt allt. Mitt liv. Det var hon.

 

*Morgon*


Jag vaknade klockan 8 på morgonen. I tid. Jag var inte alls trött. Jag var väldigt glad och det kändes som om inget kunde få mig på dåligt humör. Jag lät Ellen sova och skrev en lapp innan jag gick.

Jag hade en sådan konstig tanke i mitt huvudet. Det kändes jobbigt att tänka på det men tanken gjorde mig glad. Jag ville gifta mig med Ellen, skaffa barn med henne, skapa familj och tillslut ett helt släktträd. Jag ville leva med henne.

 

Jag kom ner i lobbyn 10 i 9. Där stod pappa.

 

- Sa vi inte 9? Frågade jag.

- Du är ju här tidigt ellerhur?

 

Jag förstod mig inte på honom. Han la handen på min rygg och gav mig en liten knuff framåt. Vi satte oss i bilen och hans chaufför körde järnet mot inspelningen.

Vi skulle spela in i 2 veckor nu sen var de klart och då skulle vi bara mixa lite med filmen vilket jag inte ens behövde vara med på men dom ville ha mig här tills allt var helt klart ifall att dom skulle stöta på problem. 4 veckor i Frankrike nu. Helt underbart.

 

- Jag skulle gärna vilja bjuda ut dig och Ellen på middag ikväll.


Hörde jag fel eller? Mig OCH ELLEN!? Vad var det nu då?
- Varför? Du tycker ju inte om henne.
- Liam. Hon är en trevlig tjej men du har valt kändis livet och då kan man inte vara tillsammans med en vanlig tjej.
- Då slutar jag hellre som skådis för jag och Ellen kommer alltid att vara tillsammans.
- Så sa jag om din mamma också. Nu pratar hon inte ens med mig. Jag önskade att jag hade gift mig med någon i samma branch som jag. Som förstod att jag inte kunde vara hemma hela tiden med familjen. Väljer nan ett sånt här yrke är det ett misstag att skaffa barn, gifta sig och allt det där med en vanlig person. Jag har gjort det misstaget och jag vill att du lär dig från mig.
Så nu var det ett misstag att få mig. Hörde han sig själv eller var han både döv och senil.
- Tro mig, jag kommer aldrig göra dina misstag.
.
"Ellens perspektiv"

Jag vred mig i sängen mot Liams nu tomma sida av sängen. Jag var så trött. På klockan som var 5 i 11 var det en lapp. Jag la mig på mage och läste lappen med ett leende på läpparna.
"Älskling. Jag saknar dig så fort jag går ut för dörren. Längtar efter varje kväll med dig. Som kommer finnas resten av mitt liv."

Jag gick upp och satte mig vid köksbordet med ett glas juice. Vad skulle jag göra på dagarna dom här dagarna. Jag duschade och satte på mig ett par jeans och en tjock tröja. Det var jätte kallt här. Nu kände man slutet av november. Det hade varit otroligt varmt men nu slog kylan till.
Jag gick ut och satte mig på ett inne fik för att tänka lite. Det blev en varm kopp choklad med vispgrädde och en bulle för att värma upp både hjärnan och kroppen, det kanske bara funkade på kroppen men min hjärna blev lite gladare. Om nu smaken på något sätt styr hjärnan lite. Det plingade till i mobilen och jag förväntade mig att det var från Liam så jag tog upp mobilen med ett enormt leende på läpparna vilket självfallet gick ner när jag såg vad det stod på displayen. -Erik Hammer-.
Jag öppnade det.
.
"Ellen. Jag är så ledsen för allt. Jag saknar dig så mycket och kommer alltid älska dig som jag gör men jag vill inte förlora dig. Kommer aldrig sluta hoppas på dig men jag accepterar dina val. Kan vi ses direkt när du kommer tillbaka kanske? Love u."

Nu är jag hur trött som helst. <3 Kommentera! BTW. tack för grymt gulliga kommentarer. Blir alltid lika glad! Fortsätt så säger jag bara hiiihh! <3 Kram!!!!

She will be loved-Kapitel 29

När vi äntligen kom till hotellet gick vi till våra rum direkt. Det var helt fantastiskt. Vi hade eget kök, dusch, jaquzzi, tv och sovrummet var det bästa. Det var stort och framförallt, sängen var enorm. Jag längtade bara efter att få sova i den bredvid Ellen.

"Ellens perspektiv"

Vårt hotellrum var helt fantastisk. Eller rättare sagt lägenhet! Jag ville bo här. Och det skulle jag i en månad nu. Jag kunde inte vänta på att få tillbringa all den här tiden med Liam. Det var som att jag ville att tiden skulle gå så snabbt så jag kunde få vara med Liam så mycket men ändå fick inte tiden ta slut. Jag skulle njuta av varje ögonblick här i paris.

 

- Jag tror jag tar en dusch. Sa jag och suckade på ett glatt sätt.

- Eller så hoppar vi i jaquzzin? Sa han och log mot mig.

 

Leendet gjorde mig knäsvag och orden gjorde att jag inte kunde sluta le. Jag nickade med det där dumma leendet i ansiktet. Om man nu kunde kalla det leende.

Jag gick in i badrummet och bytte om till bikini. Jag ställde mig i duschen för att skölja av mig, Liam kom in i badbyxor och log åt mig som stod i duschen.

 

- Får jag kommer in.

 

Jag nickade mållös. Hur länge skulle jag vara nykär? För alltid? På något sätt hoppades jag det. Eller vad säger jag? Jag vill alltid vara nykär!

Han klev in i duschen med mig och hans blöta kropp mot min gjorde mig alldeles varm i kroppen. Han kysste mig och drog sin hand över min rygg. Jag rös från tårna och upp till halsen. En bra rysning. Jag drog min hand uppför hans lår och jag skrattade när han stönade till så han var tvungen att sluta kyssa mig.

 

- Kanske att vi ska hoppa i jaquzzin nu? Sa han och log.

 

Han tog min hand och vi sprang droppande över golvet in i jaquzzin. Det var varmt och Liam satte igång bubblorna. Han la armen om mig och pustade ut. Jag var så glad att jag seriöst skulle kunna dö av att mitt hjärta gick för snabbt. Jag lutade mitt huvud mot hans axel och log medan jag blundade. Han kysste mig på huvudet och andades in mitt hår. Min fantastiska pojkvän.

 

- Du är det finaste jag har. Sa jag och log större.

 

Han tog handen på min kind och vände mitt ansikte mot hans. Några centimeter från hans ansikte kunde jag se hur hans ögon glittrade. Dom där gyllen bruna guldiga ögonen. Han ljusbruna hår var blött och nu mörktbrunt.

Jag kunde inte stå emot att inte titta på hans perfekta läppar. Han släppte inte mina ögon.

Han kysste mig länge den här gången och började dra handen på min rygg. Jag lekte med hans nackhår och vi kysstes länge innan våra tungor möttes. Jag var lite halvt över honom. Gud vad jag älskade honom. Hans händer var varje sekund på ett nytt ställe på min kropp. Allt kändes så underbart. Tills...

 

- Liam.

 

En mörk röst harklade sig nära oss.

Herregud! Vi vände oss om och där stod Liams pappa. Inne i vårt hotellrum.

 

- Kom ner till lobbyn när du är klar.

 

Han gick ut och nu var jag verkligen påväg att dö. Mitt hjärta slog så snabbt och magen, den gjorde ont.

Jag kollade på Liam som hade lagt ansiktet i händerna. Jag skämdes verkligen.

 

"Liams perspektiv"


Fan, hur kunde han komma in?

Jag tittade på Ellen som hade axlarna uppe vid öronen och blicken rakt fram i ingenstans. Jag ville inte oroa henne på något sätt så jag tog hennes hand och log lite.

 

- Jag går ner. Sitt kvar du och ta det lugnt.

- Nej, jag tror jag går upp och vilar lite.

- Okej, men när jag kommer tillbaka, ska vi gå ut i Paris då?

 

Jag log lyckligt och hon besvarade frågan med leendet jag älskade.

Egentligen var det inte så farligt att pappa kom in, det bara kändes så i sekunden. Inget kunde få mig på dåligt humör nu. Inte när jag visste att Ellen älskade mig.

 

Jag gick ner till lobbyn där pappa satt vid ett bord med en kopp kaffe.

Jag satte mig mittemot honom och han kollade inte ens på mig. Han bara drack sitt kaffe.

Servitrisen kom och frågade vad jag ville ha och jag svarade.

 

- En coca cola tack. Sa jag och log mot henne.

- Nej, en kaffe. Med mjölk. Inget socker.

 

Jag hann inte ens öppna munnen innan han skjutsat iväg servitrisen för att hämta mitt kaffe.

Jag tyckte verkligen inte om Kaffe. Det var det värsta jag visste. Fan, jag går i 9an. Eller jag skulle gå 9an. Jag är 15 år!

 

- Du måste växa upp Liam. Du beter dig som en barnunge och jag har glömt det där uppe men du sliter int epå dina krafter med någon tjej. Varje kraft ska sättas på filmen. Liam, du är i kändislivet nu och du ska gå på en massa intervjuer och kändisfester. Ellen kan inte följa med på det. Det är därför du ska ha en tjej i din egen branch. Som Ebba men henne sumpade du tydligen. Men Johanna, hon är perfekt. Försök komma lite närmare henne.

- Är du klar?

- Nej, du ska vara här nere klar imorgon klockan 9.

- Var det allt?

- Ja. Sköt dig nu.

 

Jag gick därifrån och sket i det där jävla kaffet. Jag mådde illa av honom. Hans hjärtlösa kropp skulle fan ruttna av hans dåliga samvete om han ens hade något. Om han hade det skulle han brutit ihop för år sedan. Han hade inte kärlek i sig. Vad hade hänt honom? Han brukade vara en underbar pappa men det tog slut för snart 10 år sedan.

Jag kom upp i rummet och där stod Ellen påklädd och fräsch för att gå ut.

Jag log mot henne och tog hennes hand. Jag kysste henne på kinden och viskade:

 

- Min favorit tjej.

 

Tror nästa kapitel kommer väldigt sent ikväll :) <3 Kommentera!!


She will be loved-Kapitel 28

- Jag förstår att ni menar allvar med varandra men så länge ni inte går in för seriöst i varandra så får du följa med.

- Försent! Sa Ellen och skrattade medan hon tittade på mig.

- Ellen!

- Förlåt mamma! Jag lovar och jag älskar dig mest på hela världen!


Jag kunde inte sluta le. Jag lyssnade inte ens på vad mamma sa. Nu var jag på väg. Det var ingen jätte lång väg till flygplatsen men det kändes som om det tog 10 gånger så lång tid. Mamma körde mig och jag skulle möta Liam på flygplatsen. Jag var så spänd. En hel månad med Liam! Hans pappa skulle vara där och han verkade inte allt för glad men jag skulle inte störa och vi skulle dessutom bo på ett annat hotell. Hans motspelare Johanna och hennes manager skulle också bo där. Självklart hela Liams team också men inte hans pappa. Liam hade sagt åt mig att ignorera honom och det skulle jag. Men jag skulle samtidigt vara hur trevlig som helst.
- Ellen! Du lyssnar inte på mig.
- Förlåt mamma. Jag är bara så glad.
- Ja, och vill du fortsätta vara glad så får du lyssna på mig.
Jag brast i skratt och hon ifyllde det.
Vi pratade om allt jag inte fick göra och fick göra. Och jag skulle ringa varje kväll.
Mamma kunde knappt släppa mig på flygplatsen. Hon höll om mig länge och hårt. Jag var tvungen att pressa mig ur hennes grepp.
.
"Liams perspektiv"

Jag såg hur Ellen kom in på flygplatsen i sina vita mjukisbyxor och hennes svarta t-shirt. Hon hade solglasögon på sig och när hon tog av sig dom flög hennes utsläppta bruna hår lite i luften. Jag hade grå mjukis byxor och en vit t-shirt. Jag behöll mina solglasögon på så ingen skulle känna igen mig.
Det här skulle bli den bästa månaden någonsin.
Jag kysste henne länge när hon kom med sina armar om mig.
Det var då det hände.
- Liam Wendrellander!!!! Skrek en tjej som såg att jag kysste Ellen.
Hon kom med paparazzis och ett fullt gäng tjejer. Min chaufför och vakt fick oss igenom massan men det var inte precis så här jag ville starta resan. Det tog många timmar till frankrike och vi sov nästan hela flygresan eftersom det skulle vara morgon när vi kom dit. Jag höll i Ellens hela tiden eftersom jag visste att hon var lite flygrädd. Jag ville inte säga det till henne men hennes mamma berättade allt om henne innan resan. Nej men hon behövde verkligen släppa min hand och torkade av den lite då och då. Det var verkligen otroligt varmt på flyget.
Det var så skönt att äntligen komma fram. Men det är bara att vänta på nästa överaskning som stod utanför flygplatsen där vår bil stod. En hel publik av folk med skyltar. "VI älskar dig Liam" "Försvinn från vårt land Ellen" "Vi stöttar dig för att du äntligen hittat kärleken". Det stod en hel del på dom. Var jag känd här också?
Det fanns inte en chans att vi skulle komma igenom det där. Så nu var vi fast på flygplatsen. Efter 1,5 timme kom äntligen en fransk kille som jobbade där på att vi kunde gå bakvägen. Ibland blev jag verkligen sur. Först skyltarna mot Ellen och att dom inte tänkt på det här tidigare. JAg hade en varning skala på att bli otrevlig men jag var bara väldigt trött.
Som tur var började inte inspelningarna förrän imorn så nu hade vi en hel dag att bara ta igen oss.
När vi äntligen kom till hotellet gick vi till våra rum direkt. Det var helt fantastiskt. Vi hade eget kök, dusch, jaquzzi, tv och sovrummet var det bästa. Det var stort och framförallt, sängen var enorm. Jag längtade bara efter att få sova i den bredvid Ellen.
-
Okej, det här var ett väldigt tråkigt inlägg.. Nästa kommer imorrn vid 7 på kvällen. Är lite upptagen då men uppdaterar så fort jag kan! Kul med kommentarer även fast det inte finns så mycket att kommentera på det här inlägget men dom kommande blir roligare :) <3 Kram

She will be loved-Kapitel 27

Hans armar omfamnade mig ordentligt. Det var som om han tänkt stå så för alltid och aldrig släppa mig men på sätt och vis var det sant. Vi var gjorda för varandra.


Jag brydde mig inte om att mamma stod och kollade på. Jag kysste honom länge och passionerat. Jag hade saknat honom så mycket. Jag ville bara glömma allt om Ebba och jag hade släppt det nu. Liam och jag kunde inte leva med någon annan här på jorden. Vi älskade varandra.

 

Jag låg i Liams säng och han höll om mig. Mamma ville att jag skulle sova hemma vilket gjorde mig förbannad men hon väntade nere i köket med Olivia så att jag kunde få lite tid med honom.

 

- Jag är så ledsen att jag gjorde så.

- Liam. Jag har glömt det nu.

- Men jag vill att du ska veta att det var det värsta jag gjort och jag ångrar det av hela mitt hjärta.

- Jag vet.

- Jag älskar dig så mycket.

- Jag älskar dig också.

 

Han kysste mig och precis när han började rulla lite över mig ropade mamma. Aaah! Sa jag med min gnälliga ton och vi gick ner till köket.

 

- Vad skönt att allt är utrett nu. Sa Olivia och log. Vi älskar att ha er båda i familjen.

 

Hon var så gullig. Jag älskade verkligen Liams mamma. Hur gammal var hon egentligen?

 

- Liam, du kanske vill sova hos oss imorn och några dagar framåt? Sa mamma.

- Ja, absolut. Svarade Liam och la armen om mig.

 

Äntligen fattade hon. Det var allvar mellan mig och Liam och det får hon ta.

Jag åkte hem och somnade tidigt den kvällen. Jag ringde Hanna och hon var gladast av alla. Men hon var bara glad för min skull. Imorgon skulle jag och Liam ut på stan. Det brukade inte vara mycket folk då så det verkade som en bra dag. Vi skulle luncha och sen äta middag med mamma hemma.

 

*Nästa dag*


Jag vaknade av mig själv idag. Jag hade ställt klockan på 10 för att jag skulle möta Liam vid 1. Jag måste vaknat innan klockan. Jag var pigg och glad så jag gick upp och in i köket. Jag kollade runt lite. Man kände att det höll på att bli vinter. Jag kollade på klockan för att se när jag hade gått upp. HALV 1!!!!!!!

 

Jag blev klar till 1 men hann inte äta frukost vilket inte spelade någon roll eftersom det alldeles snart var lunch.

Liam kom med  bilen och hämtade mig. Jag var inte så orolig över att åka fast men han riskerar ju att få böter på hans blivande körkort vilken vi inte ville skulle hända så vi sa att det här var sista gången tills han får sitt körkort i vår. Han hade ju ändå egen chaufför nu så det var ju ingen fara. Jag älskade att varken jag eller Liam var bortskämda. Han var den finaste människan på jorden.

 

Vi satte oss och åt. Det var en mysig liten resturang och ingen stirrade på oss. Skönt. Det var bara vuxna där så det var underbart.

 

- Ellen. Jag måste prata med dig om en sak.

- Vad är det älskling?

 

Jag blev lite orolig, vad var det nu?

 

- Jo, filmen utspelas ju lite i frankrike.

- Ja? Men ni spelar ju in den i usa.

- Ja, men nu ska jag åka till frankrike i 3-5 veckor. Beronde på hur lång tid det tar.

 

En månad utan Liam. Hur fan skulle jag klara det. Vi hade varit utan varandra i 3. Och nu 5 till. Han såg så ledsen ut. Mina tårar var påväg mot ögonen. Jag kände det. Jag var verkligen i en känslig period nu och det här var inte rätt tillfälle att få veta att Liam skulle åka. Det fanns inget bra tillfälle att berätta det på. Allt bara föll samman.

 

- Men jag vill att du följer med. Du och jag lär oss båda av min privat lärare och vi bor på hotell. Du behöver inte bekymrade dig om något förutom om du får följa med.

 

Hans ansikte lyste upp men inte lika mycket som mitt. Jag skrek nästan. Jag kunde inte hålla skrattet inne. Jag kände mig bara så glad.

 

- Det är självklart att jag följer med Liam!

 

"Liams perspektiv"


Mitt hjärta lättnade sig. Jag hade inte klarat dom veckorna utan henne. Vi skulle prata med hennes mamma ikväll och isåfall var vi på väg redan på torsdag. Vi gick ut hand i hand från resturangen och log mot varandra hela tiden. Jag kysste henne. Hon skrattade hela tiden när jag höll om henne. Hon var underbar.

Men det var något som inte riktigt stämde. Paparazzis var påväg hitåt självklart men nu var jag skyldig mina fans att berätta hur det låg till.

5 stycken paparazzis fotade oss och ställde en massa frågor.

 

- Är ni tillsammans?

- Hur länge har ni dejtat?

- Är det inget mellan dig och Ebba Heiler längre?

- Är det du Ellen som gäller?

- Vad känner du för Liam?

 

Jag kunde se hur förvirrad hon var så jag tog hennes hand och drog henne lite bakom mig.

 

- Ja, vi är tillsammans. Sa jag och drog fram henne igen för att kyssa henne på kinden.

 

*Kväll, hemma hos Ellen*


Vi satt och åt den godaste maten jag ätit runt bordet. Vi skrattade och pratade konstant. Men nu var det dags för att berätta. Ellen såg livrädd ut men jag kunde se på henne att hon inte accepterade ett nej.

 

- Jo mamma?

- Ja gumman?

- Liams film spelas ju in i frankrike lite.

- Jaha gör den? Vad roligt, ska ni dit och spela in Liam?

- Faktiskt så ska han dit i 5 veckor. Avbröt Ellen och kollade Louise i ögonen.

- 5 veckor? Det var lång tid.

- Ja och jag vill inte vara utan Liam så jag tänker följa med mamma.

 

Hon tittade Ellen i ögonen som såg bestämd men rädd ut. Jag var helt inställd på ett nej. Ellen var nog mer inställd på en lång konversation som slutade med att hon sprang ledsen från matbordet.

Hennes mamma suckade.

 

- Ja, okej.

- Va?!

- Ellen! Är det så svårt att tro?

- Ja.

- Jag förstår att ni menar allvar med varandra men så länge ni inte går in för seriöst i varandra så får du följa med.

- Försent! Sa Ellen och skrattade medan hon tittade på mig.

- Ellen!

- Förlåt mamma! Jag lovar och jag älskar dig mest på hela världen!

 

Jaha, så nu bär det av till frankrike! MYS! Kommentera <3

Fick en fråga av en läsare och ja, jag kommer på historien när jag skriver ner den i bloggen så har inte redan skrivit färdigt den någon annanstans men jag har däremot historien i huvudet så jag har bestämt lite vad som ska hända i storyn :) <3 Det är superkul att ni ställer frågor :) Kram!

 


She will be loved-Kapitel 26

Jag kysste Ebba länge och om och om igen. Jag kände mig så dålig men jag kunde inte sluta. Det kändes som om jag ville det här men det var fel. Så fel.

Dörren öppnades till rummet och jag kollade in i dom blåa ögonen som plågandes forsade av tårar. Ellen.


Ellen sprang ut för huset. Jag sprang efter och sket fullständigt i Ebba. Jag tog tag i hennes arm för att vända henne om. Hon slog bort min arm och kollade in i mina ögon. Dom var alldeles röda av hennes tårar. Hon andades tungt.

 

- Fyfan! Jag vill aldrig mer se dig!

- Ellen snälla! Förlåt, jag vet inte vad som hände.

- Du såg ut att ha läget under kontroll Liam. Det har du väl haft i dagar nu eller?

 

Hon sprang iväg. Vad hade jag gjort. Jag hade förlorat det jag brydde mig mest om. Jag visste inte vad jag skulle göra. Paniken bara steg. Vad hade jag gjort. Jag hade sårat henne så djupt. Det var verkligen inte värt det. Mina tårar började forsa ner för mina kinder och jag satte mig i bilen. Jag satte händerna och huvudet på ratten när mobilen plingade till. Sms från Ebba. Vad ville hon nu då?

"Förlåt... Ses ikväll?"

Hjärtlösa fan! Jag slängde mobilen hårt någonstans i bilen och körde iväg.

 

"Ellens perspektiv"


Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Det gjorde så ont överallt. Jag sprang hem till Hanna så fort jag kunde. Mina ben var helt skakiga när jag kom fram. Jag kunde inte sluta gråta. Jag knackade på och hoppades att det var Hanna som skulle öppna. Och det var det. Jag antar att jag hade slut på otur.

 

- Ellen! Vad är det som har hänt!?

 

Vi gick upp till hennes rum. Jag berättade allt. Eller det jag klarade av iallafall. Hanna blev så sur ut att hon nästan bröt pennan hon höll i. Hon tröstade mig hela kvällen och jag sov här.

 

*3 veckor senare*


Nu hade jag äntligen flyttat hem. Jag satte på tvn när jag kom hem och ett intervju program kom upp. Jag älskade såna så jag satte mig bekvämt i soffan. Jag blev inte lika glad när det var Liam som klev in där. Direkt sänt också. Jag tog fjärrkontrollen för att byta kanal men det gick inte. Jag kunde inte. Jag ville inte.

Istället tryckte jag på spela in programmet.

 

"Liams perspektiv"


Jag hade totalt tappat allt. Dom senaste veckorna hade jag fått ta ledigt. Jag kunde inte spela någon roll och nu riskerade jag att förlora den om jag inte sköter mig inom 2 veckor. Allt som var i mina tankar var Ellen. Ingenting spelade någon roll utan henne. Jag var så nervös inför den här talkshowen. Det brukade jag aldrig vara men det var jag nu.

 

- Liam, hur går det på inspelningarna för din nya film?

- Det går alldeles utmärkt.

- Du har ju blivit känd väldigt snabbt och du är alla unga tjejers dröm. Har du något du skulle vilja säga till dom.

- Ja, jag är väldigt lyckligt lottad. Och jag vill tacka alla där ute som stöttar mig genom allt. Jag vill också säga att man ska ta vara på det man har. Är man inte rädd om dom man älskar så förlorar man dom.

- Wow. Det var verkligen starkt sagt Liam. Tack.

- Jag måste säga att du är oförutsägbar och väldigt klurig.

- Ja. Skrattade jag.

- Nu ska du få reda ut något som är förvirrande för oss alla. Vi har hört så mycket om Ebba Heiler och Ellen Wilson. Vem är kärleken egentligen?

 

Det drog till innanför bröstet. Jag visste inte vad jag skulle säga. Det var ju Ellen.

 

- Jag kommer alltid bara ha en kärlek i mitt liv och det är Ellen.

- Så du bekräftar att ni är tillsammans?

- Nej, vi är inte tillsammans men jag älskar henne och utan henne är mycket helt meningslöst. Hon är en av dom stora anledningarna till att jag går upp och möter dagen. Jag vill inte leva utan henne.

- Oj, du låter väldigt kär!

 

"Ellens perspektiv"


Gud vad jag saknade honom. Han var verkligen underbar men jag var fortfarande chockad över att han kunde gör så. Kyssa Ebba. Det hade ju hänt tidigare också men nu när han inte hade mig träffade han inte henne heller. Jag älskade honom verkligen. Jag vill inte spendera mitt liv med någon annan. Bara honom. Även fast jag bara gick i 8an så visste jag att han. Han var för alltid. Jag kunde inte leva utan honom.

Nej, jag ville inte leva en sekund till utan honom.

Jag sprang ut ur dörren och mötte mamma i bilen precis utanför huset.

 

- Ellen, vart ska du?

- Jag ska till Liam! Mamma, jag vill inte vara utan honom längre.

 

Hon log så stort att jag trodde hon skulle spricka av glädje.

 

- Jag kör dig gumman.

 

När vi kom fram vågade jag inte gå ut ur bilen. Ville jag verkligen det här? Ja, det gjorde jag men vågade jag?

Nej, inte alls. Men jag ville våga och gör jag inte det här nu kommer jag aldrig våga något annat igen.

Jag knackade på dörren och Olivia öppnade.

 

- Ellen gumman! Hur mår du?

- Bra. Sa jag och log snett.

- Jag är så ledsen för allt. Alla här har varit så ledsna. Speciellt Sara. Hon har inte pratat med Liam sen vi fick reda på det.

- Är Liam här?

- Hans bil kommer där. Sa hon och pekade på bilen som kom inrullande upp bredvid mammas bil.

 

Han klev ur bilen och tog av sig solglasögonen som han faktiskt haft på intervjun. Hans ögon var helt röda. Vad hade hänt med honom. Han såg helt förstörd ut. Jag kunde knappt kolla på honom. Han var verkligen ledsen. Och det gjorde ont. Jag gick mot honom kollade in i hans ögon. Dom såg fortfarande lika ledsna ut.

 

- Ellen. Jag är så ledsen.

 

Jag tittade på honom och kände hur mina tårkanaler aktiverades. Det föll ett par tårar ner för mina kinder.

Jag gick fram till honom och ställde mig så när honom att jag kunde känna vilka tunga andetag han tog.

Tillslut log jag och kramade om honom.

 

- Jag älskar dig också. Jag vill inte leva utan dig. Viskade jag i hans öra.

 

Hans armar omfamnade mig ordentligt. Det var som om han tänkt stå så för alltid och aldrig släppa mig men på sätt och vis var det sant. Vi var gjorda för varandra.

 

Skönt att dom e sams. Jag ville verkligen inte att dom skulle bråka under en massa kapitel så det fick bli 1 :) Kommentera! <3

 

 

 

 

 


She will be loved-Kapitel 25

Efter gick vi upp till hennes rum. Klockan var redan halv 8 men jag tänkte inte på tiden. Våra blickar möttes när vi satt tätt intill varandra i hennes säng. Hon tittade in i mina ögon men hennes ögon rullade ner mot hennes läppar. Mina gjorde likadant. Våra ansikten var bara några centimeter från varandra. Efter någon sekund var våra läppar mot varandras. Tillslut låg jag över henne och vi kysstes. Det var då jag kom och tänka på Ellen. Jag reste mig upp snabbt.

- Jag är ledsen Ebba. Jag. Jag ringer dig ikväll. Sa jag och kysste henne på pannan innan jag sprang ut.


Hur kunde jag vara så dum!? Annorlunda! Det var ju Ellen som fick mig att känna mig annorlunda och speciell. Vad hade jag gjort. Jag kände mig så usel och kände att jag behövde berätta för Ellen. Och hur kunde jag säga så där till Ebba i slutet och kyssa henne på pannan. Jag skulle sagt att det var fel och gått. Jag hade gjort det värsta som jag kunde göra i mitt liv. Jag hade svikit Ellen.

 

Jag gick in genom dörren och gick direkt in på toaletten. Jag borstade tänderna och sköljde munnen. Jag kollade mig i spegeln men kunde knappt kolla på mig själv.

Det knep till i hjärtat när jag kom in till köket. Bordet var dukat med ljus, röda rosblad och allt annat. Ellen stod i köket och rörde runt i woken som stod på spisen. Min favorit. Thaimat.

Hon log när hon såg mig och jag vet inte om jag klarade av att le tillbaka.

 

- Din mamma hjälpte mig med maten.

- Ellen. Har du gjort allt det här?

- Nästan men som jag sa, din mamma gjorde mycket.

 

Hon skrattade och gick fram till mig. Hon kysste mig medan höll händerna runt om min nacke och lekte lite med mitt nackhår. Hon var så vacker. Jag älskade ju henne och inte Ebba. Jag kunde inte få ut det ur huvudet. Att jag hade gjort illa henne. När hon fick reda på det skulle hon bli krossad. Behöver hon verkligen veta tänkte jag. Jo, det behöver hon. Det är jag skyldig henne nu. Jag skulle aldrig kunna leva med mig själv annars heller. Men först var jag tvungen att prata med Ebba.

Vi satte oss och åt. Jag försökte skratta med och som bra skådespelare funkade det men det var för tungt för att hon inte skulle märka. Jag kunde inte gömma det här.

 

- Liam, är det något? Sa hon och tog min hand.

- Nej, jag är bara lite trött. Det är allt.

 

Jag log mot henne och hon log lite snett tillbaka. Jag sov med henne tätt intill mig hela kvällen och njöt av varje sekund med henne nära mig. Jag kysste henne nästan inte alls. Det kändes fel mot henne efter det jag hade gjort. Jag kysste henne på hjässan lite då och då för att visa henne på något sätt att jag älskade henne.

 

*Morgon*


Jag hatade söndag morgnar. Speciellt den här. Jag skickade ett sms till Ebba att jag var påväg dit. Jag tog bilen. Och lämnade en lapp till Ellen.

 

"Jag är tillbaka snart, vi måste prata. Jag älskar dig över allt annat."


Jag lämnade lappen och åkte mot Ebba. Jag gick in i hennes hus och upp till hennes rum.

Hon tittade på mig och log lite. Jag kunde inte stå emot att le lite tillbaka. Vad gjorde jag. Sluta le tänkte jag men min hjärna lyssnade inte på mitt hjärta eller var det tvärtom? Jag visste ingenting. Tyckte jag om Ebba. Efter ett tag låg vi där tätt intill varandra och kysstes.

 

"Ellens perspektiv"


Jag vaknade och vred mig om lite i sängen. Jag var ensam. På Liams kudde låg en lapp. Jag läste den och blev lite orolig. Prata om vad? Vart var han hela tiden. Jag ringde Hanna av en reflex som jag alltid gjorde när jag hade problem. Jag frågade om hon visste vart Liam var?

 

- Hos Ebba kanske? Sa hon med en dryg röst.

- Va!? Varför skulle han vara där?

- Han var ju där igår i nästan 2 timmar.

- Men va? Vart bor hon nu igen?

- Vid Wilma.

 

Jag la på och var glad för att min bästa kompis var min personliga adressbok och uppdatering sida men det hann jag inte tänka på nu. Jag sprang dit. Vad höll jag på med egentligen? Han skulle inte vara där och jag skulle känna mig dum och löjlig i slutändan. Jag tog det lite lugnare och gick mot hennes hus.

När jag kom dit kollade jag runt lite. Vilket hus skulle det vara då? Jag tänkte precis vända innan jag såg Liams bil. Jag var tvungen att kolla in i bilen och visst var det hans bil.

 

"Liams perspektiv"


Jag kysste Ebba länge och om och om igen. Jag kände mig så dålig men jag kunde inte sluta. Det kändes som om jag ville det här men det var fel. Så fel.

Dörren öppnades till rummet och jag kollade in i dom blåa ögonen som plågandes forsade av tårar. Ellen.

 

Nästa kapitel kommer imorn. Kommentera!! <3 :)

Jag fick en fråga om hur många läsare jag har. Det är runt 15. Det är jätte kul med många läsare men det vore super kul med många mer så om ni tycker att min story är tillräckligt bra får ni gärna tipsa om den. Juste! Tack för suuper gulliga kommentarer på det senaste kapitlerna! :D

 


She will be loved-Kapitel 24

Han kysste mig och vi la oss i sängen. Jag somnade snabbt fast inte snabbare än han. Han var så trött. Jag däremot sov inte länge. Jag vaknade vid 3 på natten och kunde inte somna om. Jag gick upp och satte på datorn. Jag gick in på facebook och uppdaterade även en skvaller sida om Liam för att hänga med i alla lögner dom hittar på. Jag kände för ett gott skratt men jag måste säga att när jag såg bilderna på Ebba och Liam visste jag inte om jag skulle skratta åt det här skämtet eller gråta till vad som kanske var sanningen.

Vad var det mellan dom egentligen? Och varför umgås dom så mycket?



Jag skulle vaknat 1 nästa dag men jag hade en orolig känsla i magen så jag vaknade 10. Liam hade redan gått upp. Dom skulle filma idag. Jag gick ner till köket. Det var bara vi 2 där. Han stod och bredde mackor åt oss båda.

 

- God morgon älskling! Sovit gott?

- Inte jätte. Sa jag och gäspade. Dudå?

- Jätte bra nu när jag haft dig bredvid mig hela natten.

 

Han skrattade och kysste mig på hjässan.

Jag litade på Liam men det var det att han höll det hemligt. Jag tänkte se efter lite.

 

- Vad gjorde du igår då?

- Jag träffade William.

- Och Ebba?

 

Han tittade mot mig.

 

- Aa, Ebba var med.

- Okej.

 

Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Nu verkade det verkligen som om jag bara inbillat mig. Han satte sig bredvid mig och tog tag i mina händer.

 

- Ellen, du behöver inte vara orolig. Det vet du väl?

- Ja, men jag är bara trött och ni har umgåtts rätt så mycket den sista tiden men förlåt. Jag blev bara så upprörd på något sätt.

- Gå upp och lägg dig sen så har vi mysig kväll.

- Juste, när kommer du hem?

- Jag börjar vid 11 och slutar vid 8 så det blir rätt så långt.

- Okej, skynda dig hem sen bara.

 

När han gick la jag mig igen men jag kunde inte sova. Det var något som bekymrade mig. Inte Ebba. Något annat. Som inte ens handlade om Liam. Det var om Erik.

Jag tog upp mobilen och skickade ett meddelande till honom.

 

"Hade du tänkt att hata mig föralltid?"


Mina naglar trippade på iphoneskalet i väntan på svar som jag fick 20 sekunder efter att jag skickat.

 

"Jag hatar inte dig."


"Kan vi ses?"


"Ellen jag vet inte om jag kan träffa dig mer."


Det knep till i magen och den där jobbiga känslan man kunde ha i hela kroppen kom tillbaka. Jag svarade inte. Det visste jag att jag inte behövde. Han skulle ju skicka en förklaring. Om det nu fanns en jag nöjde mig med.

 

"Det gör för ont att se dig med någon annan. Jag vill att vi ska vara med varandra men det funkar inte när du älskar Liam. Jag är ledsen. Det var aldrig meningen att det skulle bli så här. Förlåt."


Jag behövde verkligen Erik. Alltid. Han skulle inte få lämna mig så där. Vi skulle fixa det men just nu kändes allt omöjligt så jag la dom positiva tankarna åt sidan för att inte dränka dom i mina negativa som kom fram nu.


"Liams perspektiv"


Inspelningen slutade vid 6. Och det visste jag. Jag ljög för Ellen. Jag fattar inte varför. Det blir ju bara värre om hon inte vet att jag träffar Ebba. Jag tog mina saker och gick till pappa som ropade på mig.

 

- Ja?

- Jo Liam. Nu när det går bättre för dig att spela in så kan du ju ta bort dina grejer hemma hos mig.

 

Han log mot mig och gick. Hur hade han blivit så elak. Inte konstigt att mamma tröttnade. Han var en sådan underbar pappa innan. Det gjorde ont i hjärtat. Jag ville bara springa hem till Ellen men det var det. Ebba var så iskall att man inte kände något när man var med henne. Alla känslor fanns inte. Jag vågade inte prata med Ellen om det här. Jag visste att jag kunde men jag skämdes. Man kunde inte skämmas för Ebba. Det var enklare där men det var självklart inte hela anledningen till att jag var med henne. Jag hade kul. Jag kände mig annorlunda.

 

- Liam.

 

Ebba kastade sig i mina armar när jag kom in till henne.

 

- Hej Ebba. Sa jag och kramade om henne.

- Har du med dig badkläderna?

- Ja.

- Gå och byt om då!

 

Hon sprang till deras enorma inomhuspool och jag kollade på hur hon slängde av sig kläderna med sin bikini under. Jag granskade hennes kropp som var otroligt fin.

Jag gick och bytte om och hoppade inte i långt efter.

Hon kom simmande mot mig. Jag la automatiskt händerna runt hennes midja och drog henne försiktigt runt i vattnet medan hon hade händerna runt mig. Vi skrattade och kom så nära varandra som möjligt. Hon kysste mig runt halsen som jag var helt galen i lite då och då. Det kändes inte konstigt och Ellen poppade inte upp i mitt huvudet en ända gång.

Det jobbiga var att mitt hjärta dunkade snabbt hela tiden. Hade jag känslor för henne? Nej. Nej, det hade jag inte.

 

Efter gick vi upp till hennes rum. Klockan var redan halv 8 men jag tänkte inte på tiden. Våra blickar möttes när vi satt tätt intill varandra i hennes säng. Hon tittade in i mina ögon men hennes ögon rullade ner mot hennes läppar. Mina gjorde likadant. Våra ansikten var bara några centimeter från varandra. Efter någon sekund var våra läppar mot varandras. Tillslut låg jag över henne och vi kysstes. Det var då jag kom och tänka på Ellen. Jag reste mig upp snabbt.

 

- Jag är ledsen Ebba. Jag. Jag ringer dig ikväll. Sa jag och kysste henne på pannan innan jag sprang ut.

 

Så Liam har känslor för Ebba? Det får ni veta i nästa kapitel! Kommentera gärna! <3 :)



 


She will be loved-Kapitel 23

William var sen. Men det var inte allt. Han kom gående med Ebba som tydligen nu skulle vara med. Hon kramade om mig hårt och jag besvarade det. Det var kul att se henne men jag hatade att hon skulle vara på hela tiden. Hon var så falsk ibland och det märkte man verkligen.


Vi satte oss och åt lunch. Ebba beställde in en sallad. Utan kolhydrater och fett skulle det vara hade hon sagt.

 

- Man vill ju inte bli fet. Jag är så fet redan så jag måste gå ner i vikt.

- Nej, det behöver du inte Ebba. Sa jag när hon väntade på våra reaktioner.

 

Löjligt. Hon var mycket smalare än Ellen och Ellen hade en mycket finare kropp. Jag var så glad att inte Ellen var så. Hon var nöjd och stolt över sig själv även fast hon inte alltid visade det. Ebba däremot var osäker.

 

- Så Liam, hur går det med filmen?

- Jo det går bra. Vi började spela igår och jag har en väldigt rolig motspelare.

- Aa, Johanna Kaller va?

- Aa, hur visste du det? Skrattade jag.

- Eh, det står ju överallt typ! Sa hon drygt och kollade bort medan hon himlade med ögonen.

- Ja det är klart. Sa jag och log.

 

Vi skrattade nästan bara. William och Ebba skrattade åt allt vi sa men jag skrattade bara åt Ebba. Ja, det är lite elakt men hon kunde verkligen inte skratta. Hon var en tjej utan humor men hon försökte verkligen och det var det jag skrattade åt. Det gick ju inte särskilt bra.

 

"Ellens perspektiv"


När jag äntligen var klar var vi sena. Mamma var så nervös och stressad att jag blev arg. Ta det lugnt hade jag nästan skrikit till henne. Hur skulle det här se ut? Liams familj var helt lugn medan min mamma inte ens kunde prata. Jag la handen på pannan och förklarade för mamma än en gång hur bra det skulle gå.

När vi äntligen var påväg blev jag också nervös. Perfekt!

Vi gick in i bowling hallen och jag höll mammas arm för att få henne att sluta skaka.

Jag ville inte släppa henne. Inte förrän jag såg Liam iallafall. Jag släppte mamma och sprang fram till honom. Han kysste mig mjukt som han brukade göra och kramade om mig. Han tog mig i handen och gick fram till mamma som såg nervös ut men hon försökte behärska mig och det hjälpte.

 

- Hej Liam! Jag är Louise. Jag har hört så mycket om dig, det är jätte kul att äntligen få träffa dig.

- Desamma Lollo! Ellen har pratat jätte mycket om dig och att det skulle ta så lång tid innan vi fick träffas.

 

Jag älskade att Liam var så självsäker. Han gjorde verkligen gott intryck hos mamma. Kanske att jag måste gömma honom för att inte hon ska bli kär i honom? Nej, hon blev förälskad i någon annan. Liams mamma. Dom pratade hela kvällen och glömde nästan bort bowlingen. Men ingen av dom var särskilt bra ändå. Jag var lite chockad själv faktiskt. Liam hade 240 poäng vid kvällens slut, Jake hade 235, Jakes flickvän Rebecka hade 260 och Sara hade 255. Dom vuxnas poäng ville jag inte ens räkna. Helt uselt. Jag däremot hade 285 poäng. Hur kunde jag vara så duktig?

 

- Du har det i dig Ellen! Sa Liam när han kysste mig och sa att jag fick mitt pris senare ikväll.

 

Jag viskade att jag knappt kunde vänta till honom.

Vi gick hem till dom efter. Jake och Rebecka gick upp till Jake medans föräldrarna satt och kvällsfikade där nere. Jag gick in till Sara och sa till Liam att vi fick "ses" senare. Han verkade gilla att jag och Sara var nära.

Jag och Sara pratade om allt möjligt. Vi pratade om Hanna och om mig och Liam. Vi pratade bara om mig. Jag kom på det efter ett tag och började fråga henne.

 

- Hur är det för dig i skolan då?

- Bra.

- Det är lite jobbigt faktiskt för folk man inte ens kände innan älskar en plötsligt. Men du måste ju hantera det bra som är van vid Liam. Sa jag och flinade.

- Faktiskt så gör ingen så.

- Inte? Jag vill börja i din skola! Sa jag och skrattade.

 

Jag såg på henne att något var fel. Hon såg nere ut. Jag la ifrån mig min Ben & Jerry glass och satte mig i sängen bredvid henne.

 

- Sara, vad är det?

 

Hennes tårar började rinna försiktigt ner för hennes kinder. Jag hörde först inte vad hon sa men hennes snyftningar gick över och hon tog ett par djupa andetag innan hon berättade om.

 

- Jag har inga vänner. Alla älskar Liam och utnyttjar mig för det. Jag vill inte bli utnyttjad så jag har skitit i dom och varit med mina äkta vänner men sen började dom också. Jag hatar att Liam är känd även fast jag är så stolt över honom och så glad för hans skull men med mig? Jag fattar inte hur folk kan göra så.

 

Jag blev så arg. Hur kunde folk. Liam var lika mycket människa som Sara!

 

- Gumman!

- Förlåt Ellen men.

- Du behöver inte säga förlåt. Jag finns här för dig. Vi är ju systrar nu.

 

Hon skrattade. Det här var perfekt. Jag älskar Sara. Hon var en sådan underbar person som man ville ha runt sig hela livet. Vi var i samma ålder och bodde praktiskt taget under samma tak. Vi skrattade rejält den kvällen. Mamma kom in och avbröt efter ett tag och vi sa hejdå. Efter det gick jag in till Liam.

 

- Hej älskling. Sa jag och kramade om honom bakifrån när han satt på stolen vid skrivbordet.

- Hej gorgeous!

 

Han kysste mig och vi la oss i sängen. Jag somnade snabbt fast inte snabbare än han. Han var så trött. Jag däremot sov inte länge. Jag vaknade vid 3 på natten och kunde inte somna om. Jag gick upp och satte på datorn. Jag gick in på facebook och uppdaterade även en skvaller sida om Liam för att hänga med i alla lögner dom hittar på. Jag kände för ett gott skratt men jag måste säga att när jag såg bilderna på Ebba och Liam visste jag inte om jag skulle skratta åt det här skämtet eller gråta till vad som kanske var sanningen.

 

Vad var det mellan dom egentligen? Och varför umgås dom så mycket?

 

Har inte fått några kommentarer på 5 kapitel... :( vore kul med lite respons :) <3 Kommentera!

 


She will be loved-Kapitel 22

- Är du säker på det här?

Jag ville inte göra något som hon skulle ångra men hon verkade säker och bekräftade det för mig.

Våra tungor lekte med varandra och jag stönade till när hennes hand gled vid mitt innerlår.

Hon var verkligen rätt person. Det kändes helt fantastiskt bara att det var hon som låg där. Det blev perfekt.


Ellen somnade före mig. Jag låg och höll om henne. Jag hörde Mamma och Karl komma in genom dörren där nere. Jag kollade på klockan. 14:47. Dom tittade in och jag sa hej så tyst jag kunde även fast Ellen inte var någon lätt väckt person. Men hon var det viktigaste och jag ville inte väcka henne. Hon andades tungt och rörde på sig ganska mycket. Jag tog bort hårslingorna som hamnade i hennes ansikte och skrattade stolt när jag såg hur hon egentligen sov. Hon var naturlig. Hon var äkta. Och jag älskar henne.

 

*Fredag morgon*


Ellen hade sovit här i flera dagar och jag älskade det. Men jag kände att hon var nere ofta och det var helt klart något som bekymrade henne. Hon sa att allt var bra men nej, det var det inte. Det visste jag. Men jag litar på att hon hanterar det. Om hon inte skulle kunnat det hade hon berättat för mig. Så jag behövde bara låta henne vara ifred. Ikväll var det fredag och vi skulle ut och bowla med familjen. Ellens mamma skulle med också så våra mammor fick lära känna varandra. Sara var helt exalterad om det eftersom hon älskade bowling. Speciellt på disco kvällar. Ellen var glad för att vi gjorde något tillsammans men hon var igång om att hon inte kunde spela bowling. Jag trodde inte på det. Hon sa att hon var jätte duktig när hon var yngre men sen gick det ur. Jag tror inte att det kan gå ur. Man har det i sig och det hade Ellen.

Idag var jag ledig. Ellen skulle till skolan idag och efter det träffa någon kompis. Vi skulle inte ses förrän 6 då vi skulle äta och efter det bowla. Jag ringde upp William och bestämde att vi skulle ses vid en pizza bar.

 

"Ellens perspektiv"


Jag hade inte träffat Erik på flera dagar. Idag skulle jag äntligen till skolan. Jag hade längtat så mycket. Jag bestämde mig för att prata med honom men ställde inte in mig på något eftersom jag hur lätt som helst kunde fega ur. Det var inte jätte svårt heller i min situation. Jag sa till Liam att jag skulle träffa en kompis. Det skulle jag inte. Eller om nu Erik vill träffa mig och om jag vågar så vill jag vara med honom men jag vet inte.

 

- Ellen, du är här! Jag har saknat dig jätte mycket.

- Jag har saknat dig med Hanna!

 

Jag kände att jag kunde hantera att folk kommer stirra. Jag skulle inte bry mig om det. Liam var en riktig kändis nu. Tjejer i skolan som jag inte ens kände, som jag aldrig sett förut gick fram och frågade om jag kunde fixa Liams autograf, om dom kunde få träffa honom. Till och med frågade dom om min autograf. Jag svarade på någon enkel fråga och ska se vad jag ska göra.

Om det fortsätter så här kan jag ju bara börja ta betalt för att få prata med mig och få in lite extra pengar.

 

Erik tittade inte på mig i skolan. Även fast jag tittade på honom och han märkte det vände han inte ens huvudet. Hans ögon rullade inte ens mot mig. Dom var inte i närheten av mig. Varför skulle det bli så här. Jag hade ont i magen konstant på grund av det här. Släpp det Ellen. Sa jag för mig själv varje gång jag såg honom men det gick inte. Jag satt kvar efter sista lektionen och kollade bort mot Eriks plats. Hans anteckningsbok låg kvar på bordet. Perfekt. Jag tog den och gick mot dörren. Jag gick snabbt och kollade ner i golvet. I dörröppningen kom Erik som gjorde samma sak. Tittade ner i marken och gick snabbt. Vi krockade i dörröppningen och äntligen hade vi ögonkontakt. Det höll kvar men varade ändå inte länge. Jag stack fram handen med hans bok i.

 

- Jag har din bok. Sa jag och log lite.

- Se dig för.

 

Han gick där ifrån. Det var 3 ord men dom borrades ändå ner i hjärtat. Han var verkligen ledsen och det var mitt fel. Jag stod och kramade om mina böcker och tårarna låg som en suddig och smutsig lins över mina ögon. Dom var kom. En för en. Jag gick hem till mig direkt efter att skolan slutat. Jag la mig i sängen och kände hur mycket jag saknat den. Jag kramade om kudden och tårarna bara kom. En massa. Min mascara var bara under mina ögon nu. Mamma kom in i rummet. Hon kramade om mig och gud vad jag älskade henne. Jag skulle inte klara mig utan henne.

 

- Älskling! Vad är det som har hänt? Skulle inte vi ses senare?

 

Jag berättade allt. Eller ja, så mycket jag klarade av att säga.

 

- Hjärtat. Vet du vad? Du har inte gjort något fel! Hör du det. Okej, Erik sa vad han kände och det var bra. Men han visste hur du kände och han var beredd på det. Du sa sanningen och det var allt du kunde. Han har ingen rätt att vara sur på dig. Han kommer fatta det och komma till dig så låt honom vara ett tag.

 

"Liams perspektiv"

 

William var sen. Men det var inte allt. Han kom gående med Ebba som tydligen nu skulle vara med. Hon kramade om mig hårt och jag besvarade det. Det var kul att se henne men jag hatade att hon skulle vara på hela tiden. Hon var så falsk ibland och det märkte man verkligen.

 

Vad som händer med Ebba och bowlingen får ni veta ikväll :) <3 Kommentera!


She will be loved-Kapitel 21

Jag avbröt henne. Jag kunde inte låta bli. Hon måste få veta. Jag kan inte hålla det inom mig längre. Det gjorde för ont. Jag älskade henne och min största önskan var att bli älskad tillbaka. Jag var rädd. Någonstans visste jag hur hon kände. Och det var inte samma sak som jag känner men hon måste veta.

- Ellen. Jag älskar dig.

"Ellens perspektiv"

Jag visste nu att vår vänskap aldrig skulle bli som förut. Jag kommer inte kunna umgås med honom och veta att han älskar mig när jag älskar Liam. Erik kommer inte kunna vara med mig med sina känslor för mig. Vår vänskap var på lägsta nivå nu och jag tror inte att den kommer bli som förut. Den kommer aldrig bli som förut.

 

Jag ville bara springa därifrån. Jag visste inte vad jag skulle säga. Han tittade mig rakt in i ögonen och jag vågade inte kolla bort. Jag stirrade rakt in i hans. Hans blick plågade mig. Det var som att han väntade på att bli sårad. Jag öppnade munnen för att säga något. Vad som helst men inget kom ut. Ingenting. Ett tag trodde jag inte ens att jag andades.

Det fanns så många tecken. Att jag inte märkte något. Jag tänkte tillbaka på allt och kände mig dum som aldrig fattat. Det måste ha hållit på ett tag och inte en ända gång har jag ens tänkt tanken på att Erik tycker om mig.

 

Jag kände hur paniken steg i min kropp. Paniken fick mig till att säga något jag inte skulle ha sagt. Iallafall inte som första ord även fast det var sant.

 

-Jag älskar dig Erik!

 

Vad är det jag säger!?

Han tittade på mig med den där blicken jag inte tyckte om. Det uttrycket som bara sa: Ska jag bli lycklig eller olycklig?

Ville han att jag skulle svara på det?

Jag blev lite sur på honom. Hur kunde han sätta mig i den här sitsen och att berätta det nu? Han har haft ett helt år på sig om han nu känt som han gör nu så länge men varför börja gilla mig när jag äntligen träffat Liam? Och varför berätta det nu? Jag älskar Liam och det vet han.

Jag blundade och suckade.

 

- Erik. Jag älskar dig som kompis. Jätte mycket. Men jag älskar Liam på det sättet du älskar mig.

 

Han ansikte bara sjönk. Det gjorde ont att se. Jag ville bara försvinna. Jag önskade så mycket att jag inte behövde såra honom. Vad som gjorde ondast var när jag såg en tår falla från hans kind. Erik var alltid glad och jag behöver honom. Han är min bästa vän.

Han reste sig och gick. Jag satt kvar på gungan ensam och orkade inte ens ställa mig upp.

 

"Liams perspektiv"


Det kändes fel att ljuga för Ellen. Först om att jag träffade Ebba men nu skulle hon bli glad. Innan inspelningen hade jag varit och köpt saker till ikväll. Mamma och Karl var borta så vi barn hade huset för oss själv nästan hela natten. Sara och Jake skulle hålla sig undan ikväll. Jag skulle be Ellen komma hem lite senare idag. Kanske att hon kunde vara hos Hanna? Jag tänkte köpa en film och fixa lite dipp och gurka som vi älskade. En myskväll med mig och Ellen lät bra.

 

*På inspelningen*


Jag sprang till statshuset där vi skulle spela in. Jag var sen. Min hjärta dunkade så snabbt att jag inte kunde andas. Det var självklart för att jag sprang men min rädsla för vad pappa skulle säga gjorde det bara värre.

Filmen var en roman. En ungdoms roman. Det handlade om en tjej och hennes kärlek till grannkillen som aldrig märker henne. Dåligt tyckte jag eftersom jag var mer för action och skräck men alla sa att den skulle bli stor och folk har redan börjat längta till premiären så jag antar att den blir bra. Jag skulle spela grannpojken. Idag var första inspelningen så idag skulle jag få träffa Johanna. Min mot spelare. I manuset skulle vi kyssas i slutet av filmen men vadå? En kyss. Det betyder inget och Ellen är ingen avundsjuk person. Det var jag otroligt glad för.

 

- Du är sen! Sa pappa högt och tittade inte ens på mig.

- Jag är ledsen, jag blev stoppade av några fans.

 

Jag ljög men vad skulle jag säga för att han inte skulle straffa mig för det resten av dagen.

 

- Det är ingen fara Liam. Vi hade ändå problem med ljuset. Sa regissören.

- Du ska ända alltid komma i tid Liam. Avbröt pappa mitt skratt.

 

Jag gick fram till film teamet och började prata om mitt manus.

 

- Juste du måste ju träffa Johanna! Sa dom och ropade på henne.

 

Det kom en lång blond tjej gåendes. Hon skrattade och hennes hår blåste i vinden. Hon var vacker. Men i jämförelse med Ellen syndes hon inte ens. Ellen var mitt allt och även fast jag bara mött på vackra tjejer sen jag träffade henne så har jag inte ens tänkt tanken att kunna vara ihop med dom istället för Ellen.

 

- Hej Liam. Det är jag som är Johanna.

- Hej Johanna. Det är kul att äntligen få träffa dig.

- Desamma. Skrattade hon.

- Okej, ungar! Ni kan ta en promenad medan vi fixar det sista med ljuset.

 

"Ellens perspektiv"


Äntligen hemma hos Liam. Jag öppnade dörren och klev in. Det var en lugn musik på.

 

- Hallå? Sa jag lite tyst men det hördes.

 

Det var inget svar. Jag gick upp för trappan. Jag hade med mig sov grejer och allt nu. Jag gick in på toaletten. Jag kollade mig i spegeln och försökte verkligen glömma det som hade hänt idag. Nu ville jag bara tänka på Liam. Min underbara pojkvän. Jag fräschade till mig lite och gick in i Liams rum. Jag blev så glad när jag såg Liam stå där mitt i rummet fullt med dipp och gurka på ett bord framför sängen. På tv skärmen visades menyn av Shutter. En urläskig skräckfilm jag hade hört talas om.

 

- Älskling. Har du gjort allt det här?

 

Han gick fram till mig och la händerna runt mig.

 

- Jag gör vad som helst för den jag älskar och det här är det minsta.

 

Han kysste mig och jag log på insidan. Det kanske är hårt sagt men jag hade redan glömt Erik.

Vi satte oss i sängen och höll om varandra. Jag fick hålla hans hand många gånger under filmen. Jag älskade skräckfilmer men dom skrämde mig fortfarande. Det kändes tryggt att ligga omfamnad av Liam. Han kysste mig många gånger under filmen och sa att han fanns hos mig hela tiden. Han var underbar.

Han dukade bort allt efter filmen. Han ville göra det fast jag erbjöd mig. Han ville bara att jag skulle ligga ner och tänka på honom. Det var allt han begärde. Och det var ju inget svårt krav. Jag tänker på honom hela tiden. Hade han velat att jag skulle få det svårt var det bara att säga-Tänk inte på mig.

 

"Liams perspektiv"


Jag gick upp till sovrummet och dämpade lampan lite så att det blev ett mysigt ljus. Jag la mig bredvid henne och började kyssa henne. Kyssarna blev seriösare för varje sekund och vi började rulla över varandra. Jag drog upp hennes tröja lite när min hand gled över hennes rygg. Hon drog av mig min tröja och jag kollade på henne.

 

- Är du säker på det här?

 

Jag ville inte göra något som hon skulle ångra men hon verkade säker och bekräftade det för mig.

Våra tungor lekte med varandra och jag stönade till när hennes hand gled vid mitt innerlår.

Hon var verkligen rätt person. Det kändes helt fantastiskt bara att det var hon som låg där. Det blev perfekt.

 

Förlåt för dålig uppdatering men mitt internet har varit lite pajj. Jag har inte fått kommentarer på några kapitel. Vore jätte kul om ni kommenterade vad ni tycker :) <3 nästa kommer imorn kväll!!

 

 

 


She will be loved-Kapitel 20

Jag kramade om henne stort. Det var en nära kram och det kändes bra. Jag tror att någonstans i Ebba fanns en fantastisk person och det var henne jag ville ta fram. Hon tittade på mig och log. Hennes leende var väldigt vackert.

"Ellens perspektiv"

Jag vaknade i Liams säng klockan halv 8. Ensam. Jag tänkte inte gå till skolan idag, det kändes jobbigt även fast jag klarade av det. Hans mobil låg på nattduksbordet bredvid min. Jag tog upp den och kollade igenom hans itunes låtar. Jag låg och lyssnade på musiken och halv sov.
Jag hörde någon öppna dörren till rummet och jag öppnade ögonen. Liam kom in med skor, jacka, solglasögon. Helt fixad. Han tittade inte på mig. Han tog fram den lilla kalendern som låg på hans skrivbord. Antagligen för att kolla när han skulle vara i studion.
Äntligen tittade han på mig. Han såg att jag var vaken men han log inte så mitt ansikte var fortfarande i den avslappnade trötta ställningen. Kanske inte så avslappnad, jag var ganska stel. Man kände att luften mellan oss var obekväm.
- Vart har du varit?
- Ute. Jag måste gå snart. Men jag kommer om ett par timmar.
Han gick fram och kysste mig på pannan och gick bara ut sen. Han sa inget mer.
Vad var det med honom?
Jag var själv hemma nu och hade det varit igår hade det inte känts obehagligt och pinsamt men det gjorde det idag. Det var som att något hade förändrats över natten. Jag gick upp och satte på mig en tjocktröja som jag tog ut från Liams garderob. Liam tog med sin mobil så nu fanns ingen musik eftersom jag är så oteknisk att jag inte kan ladda över musik. Jag satte mig vid skrivbordet och kollade igenom kalendern. Det var svårt att läsa Liams slarviga handstil. Han som kunde skriva så fint.
Filminspelning klockan 2
Klockan 2? Men klockan var ju bara halv 9. Varför gick han så tidigt? Han skulle väl säkert planera med någon innan. Något skulle han ju göra. Jag tänkte inte mer på det och gick sen ner för att äta frukost när min mobil plingade till.
"Ses?"
Det var från Erik. Jag svarade och vi skulle ses om en timme. Jag tog på mig går dagens kläder eftersom jag inte hade något annat. Jag tog med mig alla grejer och vek in Liams i hans garderob. Jag sög på att vika och bädda men jag gjorde så gott jag kunde och när jag var klar gick jag nöjd därifrån. Nyckeln låg i den vita krukan vid ytterdörren så jag låste och la dit den igen.

"Eriks perspektiv"

Jag stod och väntade vid igelparken. Hon kom gåendes mot mig. Hennes hår blåste i luften. Hon hade den gråsvarta t-shirten med en USA flagga på och ett par ljusa jeans med hål i. Hon såg ut att frysa i skinnjackan men hon log mot mig och kramade mig när vi möttes.
- Varför är du inte i skolan idag? Skrattade hon.
- Varför är inte du?
- Orkade inte.
- Inte jag heller.
Hon skrattade och jag blev knäsvag när hennes ögon glittrade i solen.
Vi satte oss på två gungor. Hon älskade att gunga. Det hade hon alltid gjort. Så länge jag känt henne.
- Hur mår Liam då?
- Han mår väl bra?
- Har det hänt något?
- Nej, han är bara så frånvarande.
- Det är säkert inget.
Jag kollade på henne och kunde inte låta bli att fråga.
- Är han för alltid tror du?
- JAg trodde det men jag vet inte. Jag vill ju det men.
Jag avbröt henne. Jag kunde inte låta bli. Hon måste få veta. Jag kan inte hålla det inom mig längre. Det gjorde för ont. Jag älskade henne och min största önskan var att bli älskad tillbaka. Jag var rädd. Någonstans visste jag hur hon kände. Och det var inte samma sak som jag känner men hon måste veta.
- Ellen. Jag älskar dig.

Förlåt för dålig uppdatering men har varit hos en kompis. Det kommer ett kapitel till idag. Kommentera! <3 :)

She will be loved-Kapitel 19

Hon tog av locket av sin blåa blåbärs slurpee och sög ut det sista ur sugröret innan hon gick fram till mig. Hon kastade den blåa Slurpeen rakt på mig. Det kom i mitt hår, mitt ansikte och över hela min tröja. Hon skrattade och gick iväg när alla fortsatte fota mig. Jag sprang in i bilen och kände hur tårarna kom.

Tårarna rann ner för kinderna. Jag kände mig så förnedrad. Liam körde hur fort som helst för att komma fram till hans mammas hus. Hanna höll om mig.
Att det fanns så elaka personer. Hur kunde hon bara gör så. Hennes skratt upprepades i huvudet. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ville aldrig gå till skolan mer. Aldrig.
Jag gick in i duschen direkt och sköljde bort allt minst tre gånger. Jag fick låna en mycket förstor t-shirt och mjukisbyxor av Liam.
Alla ville att jag skulle gå och lägga mig men det var bra nu. Jag tog det bättre nu när jag tänkte på att Ebba inte hade det som jag har och det var därför hon kastade den på mig. Hanna därimot var så förbannad att jag inte ens vågade kolla på henne. Hon svor på vägen ut för dörren när hon skulle hem.
Nu när mamma visste allt om Liam kunde jag ringa och säga att jag sover här. Mamma tog det bra. Jag hörde på henne att hon var lite tveksam till en början för hon kände inte Liam men hon litade på mig hade hon sagt.
Jag åt middag med hela familjen och ingen drog upp Ebba tack och lov. Liams familj var så underbar och härlig. Alla skrattade och fanns där för varandra. Det annorlunda var att jag kände mig som en i familjen och kunde inte vänta tills jag var det. Den tanken fanns i mitt huvud hela kvällen. Jag och Liam. Föralltid.

"Liams perspektiv"

Jag visste att Ebba kände något för mig som Ellen absolut inte ville. Men Ellen kunde lita på mig. Jag tänkte prata med Ebba. Hon är ju en gullig tjej. Hennes ego har bara tagit över henne själv. Och hon kommer ju på inspelingarna ibland så varför inte umgås med henne då.
Jag var tvungen att prata med henne först. Om Ellen. Att hon gjorde så, så jävla elakt!
Men jag var inte arg på henne. Jag tyckte synd om henne men hon gör aldrig så mot Ellen igen och det ska jag se till.
Jag låg och tittade på Ellen när hon sov. Hon var världens vackraste.

"Ebbas perspektiv"

Jag hatade henne! Tror hon bara att hon kunde bli tillsammans med en kändis och bli populär sen. Det skulle inte hända och det finns ingen chans att Liam håller kvar henne.
Bilderna hade kommit ut på nätet och även fast jag kände mig lite taskig så skrattade jag.
- Ebba! Lian Wendrellander är här för att träffa dig. Skrek pappa nerifrån.
Nej! Inte nu, jag bytte tröja det snabbaste jag kunde och sminkade mig yttligare lite.
- Han kan komma upp!

"Liams perspekiv"

- Hej Ebba.
- Liam, vad gör du här?
- Jag ville prata lite.
- Okej. Sa hon och log.
- Det du gjorde mot Ellen var inte schyst.
Hon kollade ner i golvet.
- Jag vill ju att vi ska vara kompisar Ebba. Men det kan vi inte om du är elak mot Ellen.
- Jag trodde att du inte ville vara min kompis om du var tillsammans med Ellen så jag ville splittra er.
- Ebba, det skulle aldrig hända. Ellen bestämmer inte över vilka jag umgås med.
Jag kramade om henne stort. Det var en nära kram och det kändes bra. Jag tror att någonstans i Ebba fanns en fantastisk person och det var henne jag ville ta fram. Hon tittade på mig och log. Hennes leende var väldigt vackert.

Lite kort inlägg. Men vad är det Liam håller på med? Det får ni veta i dom kommande kapitlerna. Kommentera! <3 :)

She will be loved-Kapitel 18

"Det har ryktas om att det är något mellan Liam Wendrellander och Ebba Heiler som höll hand för några dagar sedan men nu förvirrar drömkillen sina fans då han sågs ikväll kyssa skolflickan Ellen Wilson. Är det en ny romans på gång?"

Under var det en bild på Ellen och Liam kyssandes.


"Ellens perspektiv"


Jag vaknade av väckarklockan 20 över 7. Jag orkade inte gå upp. Jag ville bara ligga kvar i sängen. Skulle jag göra det? Nej, jag gick upp och ner till köket. Jag åt inte så mycket, jag tror att jag fortfarande var mätt från igår. Efter allt jag åt. Jag kände mig spy färdig när jag tänkte på det men det var ju så gott. Jag tror jag åt mer än Liam som äter 10 kilo mat per dag.

Jag sminkade mig och sen var det dags att välja kläder för idag. Jag stod framför garderoben när Hanna ringde.

 

- Hej Hanna, kan jag ringa dig snart?

- Ellen, du vill prata med mig nu!

- Vad har hänt?

- Uppdatera Liam på posh24 eller någon annan sida. Det finns överallt.

 

Jag öppnade datorn och sökte. Jag tittade på texten, bilden allt. Jag blev helt tyst. Nej! tänkte jag. Nu ville jag verkligen inte gå till skolan.

 

- Hanna! Jag kommer inte idag!

- Ät du galen? Du måste komma annars måste jag svara på alla frågor och du kan ju inte aldrig mer gå till skolan. Vi ses i skolan halv 9! Sa hon och la på.

 

Det var väl säkert inte så många som visste. Jag menar hur ofta uppdaterar man kändisar. Inte varje dag ju!

Nej, vad tänkte jag med. Det är klart alla visste.

Jag försökte se det från en positiv vinkel även fast det var svårt att hitta en. Men nu visste alla iallafall.

 

Jag gick lite tidigare till bussen och tack för det. På den korta vägen till bussen blev jag stoppad av 6 paparazzis som skulle fota och fråga massor om Liam. Hur länge vi hade dejtat? Om vi var tillsammans? Om vi var seriösa?

Jag gjorde som på film. La handen som att solen bländade mig och kollade rakt fram tyst medan jag gick.

När jag äntligen kom på bussen satt ingen Ebba där. Jag var lite rädd. Vad tänkte hon göra?

 

"Liams perspektiv"


Jag visste att Ellen var i skolan så jag ville inte ringa. Alla visste om bilden och jag såg det inte som ett stort problem. Det var bara att gå ut med att vi var tillsammans.

Det stod säkert 50 paparazzis på tomten hos mamma. Det var bara att vänta ut det. Jag hoppades på att ingen hade hoppat på Ellen.

 

"Hannas perspektiv"


Alla jag gick förbi på väg till Ellens skåp kollade och viskade. Tjejer jag inte ens kände gick fram och sa saker som "Är du bästa kompis med Ellen Wilson?", "Eftersom Ellen är ihop med Liam är ni typ dom populäraste här!" och en tjej hade till och med gått fram och frågat om både Ellens och mitt nummer.

Vi var ju samma personer men jag fattade om det här var en stor grej för alla men ändå. Liam är ju också människa.

Ellen stod vid sitt skåp. Hon hade en vit t-shirt under den svarta tjocktröjan. Luvan hade hon över huvudet. Jag la handen på hennes axel och hon hoppade till.

 

- Ellen, är du okej eller?

- Nej!? Alla är efter mig!

 

Hela dagen stirrade och pekade folk på oss. Diskreta alla var. Jag lämnade inte Ellen en ända gång idag. Vi hade inte träffat på Ebba så det var bra. Men vi visste ju inte vad som väntade.

Efter sista lektionen ringde Ellen Liam. Hon hade headset så vi både hörde.

 

- Ellen, är du okej?

- Ja, hyfsat. Jag slutar om en timme.

- Ska jag hämta dig?

- Nej, det kanske är bäst om vi ses senare ikväll. Dyker du upp här kommer folk bli galna.

- Okej, du har rätt.

 

Vi satt i ett fönster så jag kollade ut över skolgården medan dom pratade. Jag kollade på två svarta bilar med 5 män med kameror. Jag fattade ju direkt. Dom väntade på henne. Jag sa åt henne att vi inte kommer kunna ta oss härifrån själva.

 

- Liam? Sa hon i telefonen. Va här om en timme med bilen. Vi springer ut till dig då.

- Ellen, spring inte ut, gå lugnt. Annars kommer dom hitta på något av det. Va bara stabil.

 

Lektionen gick snabbare än man trodde och när vi tagit på oss våra grejer gick vi ut till skolgården. Paparazzisarna hade inte sett oss än. Vi kanske slapp undan men 5 meter från bilen blev vi stoppade av Ebba och hennes kill och tjej kompisar. När skulle det här ta slut!? Tänkte jag. Kan Ebba sluta vara en sån drama queen!

 

"Ellens perspektiv"

 

- Du tror verkligen att du kan låtsas som ingenting Ellen! Började hon.

- Ebba jag vill inte bråka, jag vill bara gå härifrån så snälla låt mig vara.

- Du tror att det är så enkelt va? Du kommer inte ha kvar Liam länge iallafall!

- Du Ebba! Det kommer jag visst! Och jag skiter i vad du tycker så sluta sprida så jävla mycket skit och drama runt dig!

 

Ebba tittade på mig med en kall blick och Hanna höll mig hårt i armen när jag tagit av mig luvan. Då kom paparazzisarna och Ebba log stort. Dom fotade mig och Hanna försökte dra in mig i bilen men min blick var fast i Ebbas ögon. Hon tog av locket av sin blåa blåbärs slurpee och sög ut det sista ur sugröret innan hon gick fram till mig. Hon kastade den blåa Slurpeen rakt på mig. Det kom i mitt hår, mitt ansikte och över hela min tröja. Hon skrattade och gick iväg när alla fortsatte fota mig. Jag sprang in i bilen och kände hur tårarna kom.

 

Vad kommer hända nu? Det får ni veta imorn :) Kommentera! <3 Vill tipsa om en blogg som jag läst lite. Hon skriver som jag. Storys. Det är: www.storiees.blogg.se Hon skriver jätte bra!!!!!

 

 

 


She will be loved-Kapitel 17

Mitt ansikte var bara några millimeter från hennes ansikte och jag kysste henne. Hon tog ner mina händer och puttade bort mig.

- Hoppa in i bilen nu! Sa hon och satte sig i framsätet.

- Jag släpper av dig hemma.

- Nej, släpp av mig hos Hanna istället.


"Ellens perspektiv"

Liam släppte av mig hos Hanna. Jag klev in i huset och Hanna tog med mig upp till hennes rum. Där satt Erik och Marcus. Jag kollade på Hanna som puttade fram mig lite. Jag var ju tvungen att berätta allt. Marcus blev skit glad och frågade när man skulle få träffa Liam och mer. Erik därimot såg inte så glad ut.

 

- Ellen. Vi har tagit reda på allt om Liam.

- Nej, ni skojar! Skrattade jag. Hur har ni gjort det.

- Han är ju med i typ varenda tidning som finns.

- Vi hittade mest normala saker men jag var ute och köpte lite tidningar, jag hittade något där som du kanske vill se men det är nog inget men jag ville visa dig ändå.

 

Jag tog upp tidningen. Alla tre stod runt mig. På framsidan var det en bild av Tom Cruise och Kate. Hanna pekade på en liten bubbla bredvid. "Stjärnan Liam Wendrellander tycks ha skaffat en liten höst romans!" Vad var det här? Jag slog upp sidan. Det var en bild på Liam när han höll en blond tjejs hand. Jag tittade lite på texten.

 

"Liam sågs bara för några dagar sedan hålla Ebba Heilers hand. Ebba är dotter till Peter Heiler som sponsrade remember me."

- Ellen, det kanske inte ens är Liam?

- Jo det är han.

 

Jag bestämde mig för att inte tro på det. "Ni vet hur Ebba är" hade jag sagt och förnekade att jag var orolig, vilket jag var.

 


"Eriks perspektiv"


Hur länge hade det egentligen varit så här? Och hon berättade inget. Jag vet att jag borde vara glad men det är inte lätt när den man älskar älskar någon annan. Ja, det var sant. Jag älskade Ellen. Det gjorde ont av tanken. Jag kunde inte sluta kolla på henne. Det hade ju varit perfekt. Hanna och Marcus. Jag och Ellen. Vilket hade varit bättre men nu är vi där igen. Alla har någon förutom jag.

 


"Ellens perspektiv"


Jag sprang ut till Liam när jag kom ut ur Hannas hus. Han tog mig i ahns famn och snurrade runt mig.

När jag fötter landade på marken kysstes vi.

 

- Mår du bra nu?

- Jag har lugnat mig. Jag försöker att inte tänka så mycket på honom. Hur känner du dig?

- Det är okej. Dom vet nu. Satt du bara vet det.

- Bra.

- Men hur ska vi "gå ut med det här"?

- Vi låter resten av världen ta reda på det hur dom vill.

- Okej.

 

Han tog min hand och vi gick iväg. Vi skulle äta middag tillsammans. Jag hade ingen aning om vart vi skulle. Det ville han inte säga heller.

Han ställde sig framför en grå dörr. Det såg ut att leda till ett soprum. Jag skrattade lite när han frågade om jag var beredd. Han öppnade dörren och igenom en gång. Han höll mig i handen. Han öppnade en dörr till och när jag såg vad som fanns bakom blev jag tårögd. Det var ett bord för två. Det stod mat och ljus på bordet och det hängde ljus slingor över. Det bästa var att det var utomhus och när jag tittade upp såg jag stjärnorna. Det var helt underbart.

Liam kysste mig och drog ut stolen åt mig.

Vi hade en underbar kväll. Det var så fantastiskt. Liam var fantastisk. Jag hade världens bästa pojkvän. Bara tanken på att han älskade mig gjorde att jag inte kunde stå upp.

När vi var klara stod vi en lång stund och bara höll om varandra. Kysste varandra. Och sa hur mycket vi betydde för varandra.

Vi skrattade när vi gick ut ur dörren för att gå hem. Han kysste mig nästan medan jag skrattade och jag var tvungen att ta bort huvudet. Vi gick när vi kysstes och såg knappt vart någon av oss gick.

Ikväll skulle jag berätta för mamma om Liam också. Hon skulle bli så glad.

Liam följde mig ända hem och kramade om mig riktigt hårt utanför mitt hus.

 


"Ebbas perspektiv"


Jag låg i sängen hemma och tänkte på Liam och Alex (Ebbas pojkvän). Vem skulle jag välja? Helt klart Liam tänkte jag. Han är snygg, rik och känd.

Mina drömmar avbröts av Elina som ringde. Jag tryckte på upptaget och tog upp tidningen jag och Liam var med i. Jag stirrade på bilden och log över att det var jag som stod där. Jag började drömma än en gång.

Men det avbröts på samma sätt. Elina.

 

- Vad!?

- Upptadera det senaste om Liam på nätet.

 

Jag läste igenom texten och kollade på bilen under.


"Det har ryktas om att det är något mellan Liam Wendrellander och Ebba Heiler som höll hand för några dagar sedan men nu förvirrar drömkillen sina fans då han sågs ikväll kyssa skolflickan Ellen Wilson. Är det en ny romans på gång?"

 

Under var det en  bild på Ellen och Liam kyssandes.

 

 

Ojojoj! Vad händer nu? nästa kapitel kommer ikväll! <3 Kommentera

 



She will be loved-Kapitel 16

- Jag älskar dig Ellen.
Det pirrade till i hela kroppen. Jag kunde inte stå emot att le. Jag var så lycklig.
- Jag älskar dig också Liam.

Jag gick runt i mitt rum. Skulle jag ringa eller inte? Jag kunde inte bestämma mig. Hon hade inte messat något sen imorse. Utan att tänka slog jag in numret.
- Hallå?
- Hej. Det är jag.
- Jaha. Hej.
Det blev helt tyst. Jag visste inte vad jag skulle säga.
- Hur mår du?
- Bra. Sa jag tyst. Hur mår du?
Jag bet mig i underläppen och fick panik av tystnaden.
- Inte så bra.
- Hanna. Jag är så ledsen! Jag visste inte vad jag höll på med men jag tänkte berätta men för varje dag som gick hade jag mindre anledning till att berätta. Jag vågade inte. Förlåt!
- Ellen. Det som gjorde ont var att du tvekade från början. Du skulle berättat direkt.
- Jag vet men vi har besämt oss för att gå ut med det nu. Jag är bara så lycklig att jag glömde hur du skulle känna. Förlåt.
- Jag är så glad att du är lycklig och jag älskar dig mest. Men du kan inte göra så.
- Jag vet Hanna! Jag älskar dig så mycket och ingenting är värt något om jag inte har dig.
- Jag vill inte förlora dig heller. Jag tycker att vi skiter i det här.
- Ja! Tack Hanna! Jag ska aldrig göra så mot dig igen! Jag lovar.
- Bäst för dig! Sa hon och vi skrattade.
Det kändes så skönt att få prata med henne. Egentligen. Inget skulle spela någon roll utan Hanna. Hon var alltid där. Men vänner är ömtåliga och det behövde jag tänka på. Jag skulle berätta för Marcus och Erik imorn.
Nu skulle jag jag träffa Liam och vi skulle prata med hans pappa.
Han hämtade upp mig med bilen.
- Vi kommer åka fast någon gång. Skrattade jag.
- Det blir inte idag iallafall. Sa han och fyllde i mitt skratt.
Vi var båda glada hela vägen. Men när vi kom dit så ändrades Liams beteende till ett oroligt och han var rädd.
- Ellen, ser jag bra ut? Och du måste lova att om du vill ut så får du säga det till mig så drar vi direkt.
- Liam! Sa jag och la handen på hans kind. Det kommer gå bra! Jag lovar.
Jag kysste honom och gick in. Okej, jag var också nervös. Visste han ens att vi skulle komma. Jag vågade inte fråga Liam. Han var nervös så det räckte. Liam hade alltid allt under kontroll men nu var det min tur.
Vi knackade på dörren och Liams pappa öppnade dörren med telefonen i örat. Han tog upp pekfingret mot oss som ett vänte tecken medan han avslutade samtalet.
Vi gick in och satte oss runt mat bordet med hans pappa.
- Så Liam. Var det något du ville berätta?
- Ja.
Han var så nervös. Hans röst darrade nästan. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag bara spontant tog fram handen mot Liams pappa.
- Jag är Ellen.
- Charlie. Är du en kompis till Liam?
Nu fick jag panik. Vad skulle jag svara. Liam sa inget. Det var tyst ett tag och jag försökte spela som att jag inte förstått frågan. Jag såg att Charlie blev irriterad på det. Liam såg det också.
- Nej pappa. Det är hon inte.
- Nehe? En kollega kanske?

"Liams perspektiv"

Han trodde verkligen inte att jag var så dum att jag valde Ellen till min flickvän. Men det är bättre en någon av hans val. Hon är äkta och jag älskar henne. Jag skulle göra allt för henne och nu skulle jag stå upp mot min pappa. Jag såg hur nervös hon var. Hon visste inte vad hon skulle göra så hon tittade mig rätt i ögonen och log varmt. "Jag älskar dig också" tänkte jag. Hon var det bästa jag hade och jag skulle aldrig förlora henne.
- Nej. Sa jag och tog ett stort andetag. Hon är min flickvän.
Jag log mot Ellen och kände mig så glad att jag sagt det men jag slutade le när jag kollade på pappa.
- Liam. Vi har redan pratat om det här. Om du ska ha en flickvän som kan den här branchen.
- Du har fel pappa. Om jag ska ha en flickvän ska hon vara äkta.
- Förstår du inte att hon bara utnyttjar dig.
- Nej! Skrek jag och reste mig upp. Är du helt jävla hjärtlös. Du är min pappa och hade du brytt dig om mig så skulle du blivit överlycklig att jag var lycklig. Men allt du bryr dig om är kändis livet och status. Men vet du vad. Jag bryr mig inte. Hela världen ska få veta om mig och Ellen. Sen får pressen säga vad fan dom vill.
Kom Ellen.
Jag tog hennes hand och pappa satt tyst vid mat bordet.
- Kom inte sent imorn. Vi ska spela in film. Och Liam, jag vet att du inte gör något dumt nu.
Jag kollade bak på honom. Han log. Jag kände mig helt sönder. När vi kom ut släppte jag Ellen och gick fram till bilen. Jag satt händerna på bilrutan och kollade mig själv i fönstret. Jag slog till bilen med händerna.
- Liam!
Ellen sprang fram till mig och tog mina händer. Jag vände henne. Nu stod hon lutad mot bilen och jag hade händerna på bilrutan runt henne. Hon stod med huvudet mellan mina händer. Mitt ansikte var bara några millimeter från hennes ansikte och jag kysste henne. Hon tog ner mina händer och puttade bort mig.
- Hoppa in i bilen nu! Sa hon och satte sig i framsätet.
- Jag släpper av dig hemma.
- Nej, släpp av mig hos Hanna istället.

Okej, det var morgonens kapitel. Jag ska försöka satt det kommer 2 ikväll. Har fått en fråga om Ebba. Hon kommer vara med väldigt mycket när jag kommer in i storyn lite bättre, vilket är om ett par kapitel. Kommentera <3 :)

She will be loved-Kapitel 15

Han kysste mig lätt och tog sedan min hand när vi gick in till hans rum. Sängen var inte jättestor men den räckte för oss båda. Han höll om mig och kysste mig lite lätt på pannan då och då tills jag somnade.


"Hannas perspektiv"

Ellen svarade inte på mobilen. Den var avstängd. Vart hade hon tagit vägen? Var hon hemma? Jag var tvungen att ringa hem till henne men jag ville inte oroa hennes mamma om hon inte var hemma. Nej, jag var tvungen att ljuga.
Jag slog in numret till hennes hemtelefon och hennes mamma svarade.
- Hallå?
- Hej, det är Hanna.
- Hej Hanna!
Jag visste inte vad jag skulle säga. Men hennes mamma räddade mig.
- Är inte Ellen hos dig?
- Oj, jo hon är i duschen men hon undrade om hennes mobil laddare var där?
- Vänta jag ska se efter. Jo det är här.
- Okej, för hennes mobil har dött men det var allt.
- Jättebra Hanna. Då vet jag. Hejdå gumman.
- Hejdå.
Okej, det där skötte jag bra tänkte jag. Men nu hade jag ett annat problem. Vart var Ellen!? Jag tog upp mobilen och ringde henne. Jag kom direkt till hennes telefonsvarare. Jag skickade ett sms.
"Ellen! Vart är du? Jag börjar bli orolig! "
Jag kunde inte bara göra ingenting så jag gick ut för att leta efter henne.

"Liams perspektiv"

Jag låg och tittade på när hon sov. Hon andades tungt och varje gång hon gnydde till lite kysste jag henne på pannan och höll om henne.
- Liam! Ropade mamma nerifrån.
Jag ville inte väcka Ellen så jag gick försiktigt upp ur sängen. Hon rörde lite på sig och bredde ut sig i hela sängen. Jag kunde inte låta bli att skratta. Jag gick ner i mina boxer kalsonger ner till köket.
- Sover hon fortfarande?
- Ja, det var en ganska tuff natt för henne.
- Vad var det som hände?
Jag berättade allt och mamma tyckte så synd om henne.
- Liam, du förstår väl att du inte kan be henne hålla det hemligt.
- Ja, men det är alla fansen.
- Ljug inte Liam. Jag vet att det är pappa.
Jag var tyst. Var jag så lätt att läsa av. Mamma visste alltid vad det var. Det var hon som hade lärt mig att visa respekt för tjejer. Hade pappa lärt mig hade jag aldrig haft Ellen. Då hade jag utnyttjat Ebba.
- Han kommer aldrig godkänna Ellen.
- Jag förstår inte hur han kan göra så. Jag ringer honom!
- Nej mamma! Jag måste berätta för honom.
- Lovar du att du gör det då?
- Ja.
- Och du måste berätta för Ellen hur det ligger till. Annars kommer hon inte finnas där för dig när du behöver henne. Och jag vill inte se dig olycklig.

"Ellens perspektiv"

Jag vaknade ensam i Liams säng. Den var varm och jag kände att han precis gått. Jag sträckte på mig och han kom in i rummet. Han ställde sig vid datorn och jag tittade på hans kropp. Det rös i hela kroppen och jag var så kär. Det pirrade i magen och fick lite ont. Hur länge skulle jag vara nykär? För alltid antar jag.
- God morgon. Sa jag och sträckte lite på mig i sängen.
- God morgon älskling!
Han la sig bredvid mig och kysste mig när han höll om mig.
- Hur mår du?
- Bra. Min mobil har dött så jag antar att mamma är rätt orolig.
Han tog fram en laddare och startade min mobil. Direkt poppade det upp 6 sms. Alla var från Hanna.
Det var allt från.
"Hur kan du bara försvinna så där efter det du gjort." till "Ellen snälla svara, jag är så orolig! Jag älskar dig!"
Jag orkade inte det nu. Jag skickade ett sms. "Jag är okej."
Vi gick ner och gjorde frukost. Olivia kom in med mina kläder och hängde dom på stolen. Nytvättade och torra. Fan vilken härlig familj. Liam hade en sån tur.
- Asso jag fattar inte. Hur kan du ha en sån tur här i livet.
- Ja, jag fattar inte heller att jag har dig! Sa han och jag kysste honom.
- Nej men din familj. Den är helt fantastisk.
- Den här sidan iallafall. Sa han och tittade ner i maten.
- Vadå den här delen?
- Jag måste berättade en sak för dig Ellen.
Vi gick upp och jag satte mig i stolen mittemot sängen där han satt. Han tvekade flera gången men tillslut berättade han allt om sin pappa och förklarade varför han ville hålla det hemligt.
- Men jag ska stå upp mot honom nu! Jag var bara rädd att du skulle lämna mig eller något om jag berättade. Men Ellen. Du är mitt allt!
Jag gick fram till honom och la min hand på hans bröst. Jag tryckte ner honom i sängen och la mig lite halvt över honom. Han la sina händer runt min midja och jag kysste honom lätt.
- Jag kommer aldrig lämna dig. Du är det bästa som hänt mig. Jag kan inte leva utan dig nu.
Han kysste mig och rullade över mig. Våra tungor lekte runt med varandra och det tog inte lång tid innan vi låg där och grovhånglade med varandra. Han stönade till lite när min hand gled ner över hans mage. Han drog ifrån lite och tittade in i mina ögon när han låg över mig. Han kysste mig. Passionerat.
- Jag älskar dig Ellen.
Det pirrade till i hela kroppen. Jag kunde inte stå emot att le. Jag var så lycklig.
- Jag älskar dig också Liam.
Första gången dom säger jag älskar dig! Nästa kapitel kommer ikväll :) <3 Kommentera

She will be loved-Kapitel 14

- Ska vi verkligen sova här?
- Vi kan sova här några timmar sen ska vi hem till min mamma. Jag vill att du ska träffa henne.'

- Liam, vakna.
- Va? Hur mycket är klockan?
- 4 men det börjar bli ljust. Vi kanske ska åka. Jag är ganska pigg.
- Okej, du har rätt.
Vi gick ut och satte oss i framsätena. Jag gäspade stort innan jag satte i bilnycklarna. Ellen skrattade åt mig och jag skrattade åt henne när jag såg hur hon såg ut. Jag lutade mig mot henne och vi kysstes. Den varma känslan spred sig i kroppen när jag hörde henne skratta. Var hon lycklig så var jag lycklig.
- Liam, jag tänker inte komma hem till din mamma såhär!
- Ellen, hon kommer älska dig. Om du är naturlig vilket du är så kommer hon älska dig. Och hon vet redan vem du är. Jag har berättat allt om dig.
- Va?
- Förlåt älskling men jag kunde inte låta bli att berätta för min mamma. Hon hjälper mig alltid.

"Ellens perspektiv"

Han var så gullig. Jag älskade att han hade en sådan bra relation med sin mamma. Dom kommer säkert att bli livrädda när vi trampar in luktande, blöta och smutsiga klockan halv 5 på morgonen. Jag skrattade när jag såg det framför mig.
Liams föräldrar skiljdes när han var 5 och då träffade hans mamma en ny kille som hade 2 barn. Jake som var 2 år äldre än Liam och Sara som var lika gammal som jag. Liam älskade dom och såg dom som riktiga syskon.
Jag längtade efter att få komma fram men när vi väl gjorde det ville jag inte gå ut.
- Jag ser för jävlig ut. Jag tror vi ska byta om först. Liam!
Han la händerna runt min midja och på något sätt drog mig ut ur bilen. Jag försökte streta emot men han var stark och när han vände sig om och plötsligt kysste mig kunde jag inte ens stå. Våra tungor möttes men det varade inte länge.
- Liam?
Hans mamma stod i dörr öppningen.
- Mamma.
- Kära barn vad har ni gjort? Sa hon och sprang fram till oss båda.
- Det är en lång historia. Sa jag och log snett.
- Kom in nu så ska ni få sova lite.
Vi gick in i ett stort men gammaldags hus. Inte sådär vitt och modernt. Det var väldigt fint. Hela familjen stod i pyjamas eller liknande och kollade på oss.
- Du måste vara Ellen. Sa Sara när hon gick fram och kramade mig.
"Vi har hört så mycket om dig sa alla andra när dom gick fram och hälsade."
- Och jag är då Liams mamma, Olivia. Det är så kul att äntligen få träffa dig.
- Liam har verkligen hållt dig hemlig och nu förstår jag varför. Sa Karl (Liams styvpappa) och blinkade mot Liam.
Jag följde med Sara upp till hennes rum och fick låna lite kläder. Gud hon var helt fantastisk. Hon var så gullig och berättade allt om Liam och hur mycket han berättat om mig. Jag tackade Sara med en stor kram innan jag gick in i badrummet och bytte om.
- Ellen? Får jag komma in?
Jag öppnade dörren och Liam klev in.
- Kom in till mitt rum nu så sover vi lite. Vi reder ut allt det här imorn. Du behöver sova nu.
Han kysste mig lätt och tog sedan min hand när vi gick in till hans rum. Sängen var inte jättestor men den räckte för oss båda. Han höll om mig och kysste mig lite lätt på pannan då och då tills jag somnade.

Nästa inlägg kommer i eftermiddag. :) Kommentera och tipsa om bloggen! Pusss <3

She will be loved-Kapitel 13

Så det var hennes ursäkt. Nu förstod jag. Att jag inte fattade. Hur mycket tid tillbringar man med ens mamma egentligen? Jag kände mig så dum. Men jag antar att jag bara litade på henne. För mycket.
Jag kände hur jag hade tårar i ögonen när jag höll upp mobilen och såg hennes min.
- Vem är då Liam?

"Ellens perspektiv"

Det föll tårar ner för hennes kinder. Varför hade jag inte berättat? Hur kunde jag göra så? Jag hade tårar i ögonen. Jag har brutit vår vänskap. Jag har ljugit för henne. Länge. Jag visste inte vad jag skulle göra. Vad jag skulle säga?
Jag berättade allt. Precis allt. Jag skippade inte en mening eller en ända tanke. Jag berättade allt.
- Hanna jag är så ledsen! Men Liam håller på att bli stor och han vill inte...
- Det spelar ingen roll Ellen. Vi har inte hemligheter för varandra och en som den här!
Jag var så ledsen och ångrade allt. Varför fick ingen veta egentligen? För vadå, fansen? Dom skulle ju ändå få reda på det och när dom får det så är Liam riktigt stor och då är det ju bara värre. Hanna tittade på mig.
- Ellen. Gå.
Dom orden gjorde ont. Det var som att någon höll i mitt hjärta och bara klämde ihop det. Krossade det. Nu grät jag. Jag tog mina grejer och ställde mig i dörren.
- Hanna. Förlåt. Det var inte meningen att det skulle bli så här.
Hon sa ingenting. Jag sprang ner till hallen och satte på mig skinnjackan. Sminket var utkletat över hela ansiktet och regnet gjorde det inte bättre. Typiskt att det skulle regna nu. Mina svarta Converse var helt nersmutsade.
Jag ville inte gå hem. Det var ju lördag och jag hade sagt till mamma att jag skulle sova hos Hanna. Och kom jag hem såhär skulle jag vara tvungen att förklara vilket jag inte orkade och jag orkade verkligen inte hitta på en lögn till.Jag sprang till skolgården dit jag ofta gick på helgen själv. Jag satte mig på en blöt gunga i mörkret. Jag var genomblöt. Mobilen vibrerade och jag kollade vem det var. Liam. Jag tryckte upptaget. Han ringde 2 gånger till och jag gjorde samma sak. Tryckte på den lilla röda knappen "Avböj" på min Iphone. Jag satt och lyssnade på regnet innan det efter 10 minuter ringde igen. Liam. Kunde han ge sig. Jag ville inte prata nu. Jag svarade.
- Hallå?
- Ellen. Är du någonstans du inte kan svara eller? Skrattade han.
- Nej.
- Vart är du? Jag hör dig knappt.
- Jag är ute.
- Du är rolig du. Det spö regnar, klockan är halv 12 och du är ute. Vem är du med?
- Jag är själv.
- Va, vad sa du?
Jag la på. Han skulle bara vilja komma och hämta mig och då skulle jag behöva förklara att Hanna vet och att jag ångrar att något av det här hände. Mobilen vibrerade till yttligare en gång.
- Ja, Liam! Vad är det?
- Ellen?
Nu orkade jag inte mer. Tårarna bara rann. Jag kunde knappt stå. Mina händer darrade och mobilen höll på att åka ur händerna hela tiden. Den var helt blöt och jag hörde knappt vad han sa.
- Vart är du? Jag kommer och hämtar dig.
Det kanske var bäst. Annars skulle jag väl ligga här och frysa hela natten. När han körde in med bilen gick han ut och hjälpte mig. Jag grät och han förde in mig i sätet bredvid förarsätet. Hans styvpappa hade övningskört med honom redan så han kunde köra även fast han inte hade något körkort. Efter ett tag stannade han bilen och öppnade dörren. Han ledde ut mig och ledde in mig i baksätet där han satte sig och höll om mig. Mitt huvud vilade mot hans bröst och jag hörde hans hjärta slå. Hans andetag lugnade mig och jag var så trött att jag somnade.

"Liams perspektiv"

Hon somnade och nu låg hon med huvudet i mitt knä. Jag vågade inte röra mig. Jag lekte lite med hennes hår. Vad var det som hade hänt nu?
Hon vaknade efter bara e halv timme. Hennes mascara var utsmetad och hennes hår var rufsigt. Jag brydde mig inte alls. Jag torkade henne lite runt ögonen och tog tag i henne händer.
- Vad är det som har hänt?
- Hanna såg våra sms. Hon bara sa åt mig att gå. Jag har verkligen sårat henne.
Jag fick så dåligt samvete. Att jag fick henne att hålla det borta från sin bästa vän.
- Förlåt Liam men jag berättade allt.
- Ellen, det är det du ska göra. Berätta för din mamma och alla du vill berätta för. Jag vill inte träffa dig i hemlighet längre. Jag sak berätta för min familj också. Sen får alla andra reda på det på sitt egna sätt.
- Tack Liam! Sa hon och kramade om mig. Varför fick ingen vet egentligen?
- Hur alla skulle reagera egentligen. Jag är ju kändis nu älskling! Sa jag och hon fyllde i mitt skratt.
Okej jag ljög. Det var min pappa. Han skulle aldrig accepterat Ellen. Men nu var det fan nog. Jag skulle visa upp Ellen. Men jag tänkte börja hos mamma.
- Liam?
- Ja?
- Ska vi verkligen sova här?
- Vi kan sova här några timmar sen ska vi hem till min mamma. Jag vill att du ska träffa henne.

Okej, tråkigt inlägg men snart sätter allt igång. Jag lovar. Skulle vara jätte kul om ni tipsade om bloggen. Kanske skriver ett till ikväll :) <3

She will be loved-Kapitel 12

- Du är det underbaraste som har hänt mig.
Jag kysste henne. Våra läppar nuddade varandra och våra tungor möttes.

1 månad senare

Pappa, jag och min manager skulle på möte idag med några från film industrin. Dom skulle prata om mig och min framtid. Jag tyckte att det var lite jobbigt. Filmen hade ju kommit ut och det fanns inget mer för mig att göra. Jag ville bara bo hos mamma nu.
Vi satte oss i ett stort rum och fick vatten och en massa mat att välja mellan. Jag nöjde mig med vattnet.
- Liam, trevligt att du kom hit. Vi ska prata lite om din framtid som stjärna. Premiären på Remember var stor och om du inte redan märkt det så har du fått många fans redan.
- Jo, det har jag märkt. Skrattade jag.
- Vi tror att du kan bli mycket stor och därför vill vi ha med dig i 3 reklamer och en ny film.
Det här var jag inte beredd på. Jag var inte säker på vad jag skulle svara men det bestämde såklart pappa.
- Det är klart att vi ställer upp! Sa han.
- Nej vänta. Vad innebär det här?
- Att du kommer bli stor.
- Liam. Det är klart du ska ställa upp. Sa pappa och tittade på mig.
Jag ville ju självklart ställa upp. Skådespel var en del av mig och jag älskade det. Men innebor det här att jag inte skulle få något privatliv?
- Okej, det är klart jag ställer upp!
- Fantastiskt! Då ska vi bara fixa en chaufför och en livvakt åt dig.
- Vänta, allt det behöver jag väl inte?
- Jodå. När du går på kändis fester och konserter behöver du en livvakt. Alla kommer vara som galna runt dig. Men självklart inte när du är ledig och så.
- Okej. Bra.
- Då behöver du bara skriva på ett kontrakt.
Jag skrev på kontraktet och jag skulle börja redan om 2 dagar med reklamerna sen om 2 veckor startade filmen igång. Jag skulle spela en motspelare till någon tjej jag aldrig hört talas om förut.
Jag ringde Ellen och bad henne möta upp mig. Jag berättade nyheterna men hon såg inte ut att bli särskilt lycklig.
- Är du inte glad? Frågade jag och la handen på hennes kind.
- Jo, det är klart men det är bara det att då får jag mindre tid med dig och om du nu ska bli storstjärna så är jag inte så stor länge liksom.
Man hörde att hon skämdes lite när hon sa det. Jag skämdes lite också. Hur kunde jag få henne att tro att det skulle hända. Hon är ju det bästa i mitt liv. Det som betyder mest.
- Ellen. Sa jag och la händerna runt hennes midja. Du kommer alltid att vara det största i mitt liv.
Jag kysste henne och hon besvarade kyssen. Hon var verkligen det vackraste jag sett. Hennes ögon, hår, allt! Och att hon var min. Hon var bara min.

"Ellens perspektiv"

Kändis. En kändis hade valt mig. Jag tänkte tanken några gånger. Det kändes inte särskilt speciellt. Jag ändrade tankarna till. Liam. Liam hade valt mig. Mig och ingen annan. Rysningarna spred sig i hela kroppen av den tanken. Tusen tjejer ville ha honom nu men han ville ha mig. Bara mig. Mig och ingen annan. Jag var så glad. Det var som att allt hade blivit bättre. Det gick bättre för mamma på jobbet och Ebba störde mig inte längre. Kanske var det för att hon inte visste om Liam men ändå. Jag nöjde mig med det. Det ändå som kändes jobbigt var att jag ljög. När mamma frågade vart jag skulle så sa jag att jag skulle vara med Hanna och när Hanna frågade skulle jag vara någonstans med mamma. Hur länge skulle dom gå på det och hur skulle det bli när dom fick reda på sanningen. Hur skulle Hanna reagera? Någon gång skulle hon få reda på det. Men inte än hoppas jag.
Mobilen vibrerade.
- Hej Hanna.
- Ellen, kan vi träffas?
- Okej.
- Va hos mig om 20.
Jag knackade på dörren och hon öppnade. Vi gick upp till hennes rum och pratade. Bara pratade.
- Jag är så glad för din skull!
- Vadå? Varför, är det något speciellt? Sa jag och inbillade mig att hon fått reda på det.
- Ja det är klart! Du är lycklig.
- Jaha, det är för att du alltid funnits där för mig! Sa jag och flinade.
- Ellen! Du gör mig alldeles rörd. Sluta! Sa hon och flinade tillbaka.
- Är det okej om jag sover här?
- Ja, det är klart! Det var ju evigheter sedan! Du får låna kläder och en av våra extra tamborstar.
Gud vad jag älskade Hanna!

"Hannas perspektiv"

Jag var så glad för Ellens skull. Hon hade varit lite frånvarande och hemlig men hon var lycklig så vad spelade det för roll. Senare på kvällen skulle vi se på film. Vi hade coca cola och ostbollar vilket var vår favorit. Vi satte på Orphan. Vi älskade skräckfilmer. Det var det bästa som fanns. En kväll med ostbollar, läsk, skräckfilm och Ellen. Vi var så rädda ibland att vi inte ens vågade gå upp och tända lampan.
- Jag tror jag går på toaletten innan så jag inte kissar på mig. Sa hon och skattade.
Jag satte mig i min säng och började äta på ostbollarna. Hennes mobil klingade till och jag gick upp för att se vem det var ifrån. LIAM stod det på displayen. Vem var det? Jag skulle ropa på Ellen men vi hade ju alltid fått kolla på varandras sms och vi hade ju absolut inga hemligheter för varandra så jag öppnade det.
"Saknar dig älskling! Kan inte vänta tills imorn!"
Jag flinade till, var det här ett skämt, men mitt ansikte gick till en seriösare min när jag kollade igenom alla sms från Liam. Vad var det här?
När Ellen klev in genom dörren gömde jag mobilen under kudden och försökte le.
- Vad är det? Varför har du den där minen mot mig Hanna? Sa hon och skrattade.
- Vad ska du göra imorn?
- Jag ska luncha med mamma och sen ska vi shoppa lite. Sa hon och log.
Så det var hennes ursäkt. Nu förstod jag. Att jag inte fattade. Hur mycket tid tillbringar man med ens mamma egentligen? Jag kände mig så dum. Men jag antar att jag bara litade på henne. För mycket.
Jag kände hur jag hade tårar i ögonen när jag höll upp mobilen och såg hennes min.
- Vem är då Liam?

Vad kommer Ellen säga? Och hur kommer Hanna reagera? Det får ni veta ikväll! KOMMENTERA! <3 ps. Tack för gulliga kommentarer på dom tidiga inläggen!

She will be loved-Kapitel 11

När jag låg i sängen plingade det till i mobilen. - "Spelar in film imorgon. Ses efter? Saknar dig."

Jag vaknade vid halv 1. Jag var så trött. Jag ville bara ligga kvar i sängen men jag skulle träffa Liam vid 5 och innan det skulle jag fika med Hanna. Jag gick upp och ner till köket. Jag tog något att äta. Det blev en macka. Jag var inte alls hungrig. Jag gick upp och sminkade mig och klädde på mig. Det blev jeans och tröja. Det vanliga. Tiden gick så snabbt hela tiden. Tillslut var klockan 2 och jag var sen.
- Ellen! Skrek Hanna när hon fick syn på mig.
Jag kramade om henne hårt. Jag hade verkligen saknat henne. Världens bästa kompis. Det var verkligen Hanna.
Vi satte oss ner och pratade om allt. Men inte om Liam...
- Hände det något speciellt då? Sa hon när hon blinkade med ena ögat och log. Jag skrattade.
- Jag vet inte?
- Vet inte? Ellen!
- Nej, det hände inget. Jag gjorde det jag kom dit för att göra.
- Och Ebba?
- Märkte henne knappt. Sa jag och kollade runt lite medan jag bet mig i underläppen.
Vad höll jag på med? Varför berättade jag inte? Jag tänkte precis säga sanningen till henne men det var något som höll mig tillbaka. Jag försökte intala mig själv att hon tillslut skulle få reda på det och då skulle jag ångra mig en nej, jag kunde inte. Jag kunde inte berätta. Stackars Hanna. Hon berättar allt för mig men jag kan inte berätta om en sak som är en jäte grej mellan oss. Men det kanske var just det. Jag ville inte att det skulle bli en stor grej.

"Liams perspektiv"

- Okej, det var allt för idag! Jätte bra jobb Liam, vi tar dom sista scenerna på torsdag så får du lite ledigt efter allt du slitit med. Sa Helena (Regissören).
- Liam, jag vill att du ska träffa någon. Sa pappa och la handen på min rygg medan han puffade iväg mig.
- Vem?
- Dom som sponsrar oss så va trevlig.
Den långa mannen och den unga blonda flickan hälsade på pappa. Den långa mannen tog i min hand. Den blonda flickan slängde sig i mina armar innan jag ens hann se vem hon var.
- Liam! Skrek hon nästan.
- Ebba, hej. Sa jag när jag såg vem hon var.
- Ni ser ut att redan känna varandra ser jag. Skrattade pappa, han lät trevlig och glad.
- Du gör ett utmärkt jobb Liam. Vi beundrar dig verkligen. Sa Ebbas pappa.
- Tack så mycket. Det här är en av det roligaste grejerna som jag någonsin gjort.
- Den roligaste tror jag nog ellerhur Liam? Sa pappa och kollade på mig.
- Ja, det är klart. Svarade jag och log mot Ebbas pappa.
- Du är verkligen en natur begåvning. Sa Ebbas pappa.
- Äh, det finns fortfarande mycket han behöver lära sig. Det här är bara början av hans karriär och han är bara nybörjare. Sa pappa besviket innan jag hann öppna munnen.
- Jag tror inte att Liam kan bli bättre! Sa Ebba och tog tag i min hand.
Jag log stelt och försökte skratta men det gick inte. Pappa uppskattade verkligen inte mig. Ibland undrade jag för vem jag gör det här. Han eller mig? Mamma hade bett mig bo hos henne och det skulle jag göra så fort inspelningarna var klara.
Men nu skulle jag möta Ellen. Jag skickade ett sms.
"Älskling, är du klar än?"
Jag fick ett sms tillbaka knappt 30 sekunder efter jag skickat mitt.
"Snart, möt mig vid min skolgård om 15. Saknar dig."
Jag log och åkte dit. Richard skjutsade mig. En av mina motspelare i filmen. Han skulle ändå åt det hållet.
När jag kom dit fanns ingen Ellen. Det var tomt. Men det är klart att en skolgård är tom på en söndag.
- Liam! Sa en röst bakom mig och när jag vände mig om hann jag inte se mycket. Mitt ansikte var i det mörkbruna härliga håret och jag andades in det. Jag kysste hennes läppar mjukt. Hon log och bet sig lite i läppen medan hon tittade på mina läppar.
- Ellen. Vi måste prata.
- Vad är det älskling?
Jag log.
- Det är inget dåligt eller jo men inget jätte farligt.
- Okej. Sa hon och försökte le lite.
Vi satte oss på varsin gunga och tittade på varandra. Hon log. Jag visste inte riktigt hur jag skulle säga det här. Jag gjorde det bara för pappas skull. Men jag var tvungen att berätta. Jag visste bara inte hur jag skulle börja.
- Har du berättat för någon om oss?
- Nej, faktiskt inte. Sa hon och flinade lite.
- Okej. Men du vi kanske skulle. Eller. Bli inte ledsen men. Eller asso. Vi borde kanske. Jag menar min pappa och filmen och allt. Tills allt är klart bara. Självklart efter för det vill jag verkligen men. Vi borde kanske.
- Liam! Sa hon och kollade in i mina ögon och log lite. Vi kan vänta med att berätta om oss tills filmen är klar och så.
Jag kollade in i hennes ögon och reste mig upp. Jag ställde mig framför henne, tog tag i hennes händer och reste henne upp. Jag la en hand på hennes midja och tryckte henne tätt intill mig. Hon la händerna runt min hals och jag la andra handen vid hennes hals. Jag kollade in i hennes ögon.
- Du är det underbaraste som har hänt mig.
Jag kysste henne. Våra läppar nuddade varandra och våra tungor möttes.

Okej, dålig uppdatering, seg början, korta kapitel. Jag ska bättra mig men vi kommer snart in i allt som händer men det måste komma i steg. Snart börjar storyn på riktigt och det blir en riktigt lång. BTW, har inte fått någon kommentar sedan kapitel 7.. kommentera gärna så jag vet att ni läser :) <3

she will be loved-Kapitel 10

- Okej Ellen. Det ser ut som att du gjort ditt val. Liam kommer aldrig stå ut med dig och honom kommer du inte ha kvar länge. Speciellt inte när det är min pappa som sponsrar deras film!

"Liams perspektiv"

Jag vaknade 2 timmar innan vi skulle åka. Allt hade gått så snabbt. Jag ville prata med Ellen innan vi åkte. Jag gick till hennes rum och knackade löst men tillräckligt hårt för att hon skulle höra. Snälla låt inte hennes rumskompis vakna tänkte jag. Tillslut öppnade någon dörren. Jag var beredd på att springa iväg. Jag kollade bort lite ifall att det skulle vara något jag egentligen inte ville se där.
- Liam, vad gör du här?
- Ellen, jag ville prata lite med dig innan vi åker.
- Hur mycket är klockan?
- 8.
- Okej jag ska bara klä på mig. Kom in.
- Vart är din rumskompis.
- Hon har sovit borta typ varenda natt.
- Vart?
- Vet inte men det har varit skönt att vara själv faktiskt.
Jag satte mig på hennes säng och hon tog av sig sina sov shorts. Jag försökte inte kolla. Men det var svårt att inte titta på hennes vackra kropp. Hennes ben var inte helt pinnsmala och det gillade jag. Hon såg väldigt trött ut.
- Ellen, vi kan ju snacka här. Du behöver inte byta om.
- Det kunde du väl sagt lite tidigare. Sa hon och gäspade.
Hon satte sig bredvid mig i mjukis byxor och tröjan hon sov i. Hennes hår var rufsigt och jag gillade det.
- Jag vill att vi ska fortsätta träffas.
- Det vill jag också. Sa hon mycket piggare och log.
- Och Ellen?
- Vänta Liam. Innan du säger något så vill jag bara fråga. Ehm, sponsrar Ebbas familj din film?
- Jag vet inte? Vadåra?
- Inget. Vad var det du ville säga?
- Inget, vi tar det någon annan gång.
Okej, självklart var det något. Och jag ville säga det men jag vågade inte.

"Ellens perspektiv"

Aldrig! Aldrig att jag skulle låta Ebba förstöra. Det var ju inte ens säkert att det var sant men om det var det så var det mig Liam ville ha. Eller den han sa att han ville ha. Men vad vet jag? Tänk om... Nej! Nej Ellen, tänk inte så. Det är inte sant. Liam skulle inte ljuga.
Tiden gick så fort och till slut var jag på flyget mot Hollywood. Mamma hämtade mig på flygplatsen. Gud vad jag saknat henne. Hon hade lagat god mat och vi såg på en film efter.
- Hur har du haft det då?
- Jätte bra!
- Det hände inget speciellt?
- Nee, inget jätte speciellt.
- Hur gick det med Ebba?
- Ja, du vet hur Ebba är.
När jag låg i sängen plingade det till i mobilen.
"Spelar in film imorgon. Ses efter? Saknar dig."

Gissa vem det var? ;) Lite tråkigt inlägg men vi håller på att komma in i storyn! KOMMENTERA! <3

She will be loved-Kapitel 9

Mitt hjärta slog så snabbt att jag tänkte att jag kanske behövde hjälp. Det gick rysningar i hela kroppen. Bra rysningar. Jag var verkligen lycklig.

Dagarna gick här. Liam och jag hade inte gjort något annat. Vi hade bara lett mot varandra varje gång vi setts. Men vi hade inte sagt något. Men jag antar att han kände som jag. Varför ska jag säga något om han inte gör det? Jag satt på mitt rum en regnig dag. Min rumskompis var hos hennes nya kompis som inte heller sa mycket. Jag satt vid skrivbordet och kollade ut genom fönstret.

"brr"
Jag kollade på mobilen.
"Möt mig vid sjön om 5 minuter"

5 minuter! Jag tog på mig lite smink för att se lite fräsch ut. Jag bytte till ett par ljusblåa jeans och behöll den stora tjocktröjan som egentligen var pappas. Jag behöll tofsen i mitt hår. När jag kom dit var ingen där. Jag kollade runt lite. Jag gick längre ner till sjön.
- Hej lovely!
Jag hade ett par händer runt midjan. Han höll om mig bakifrån.
- Liam!
Jag vred mitt huvud och vi kysstes.
- Gud vad jag har saknat det där! Sa han.
- Jag med. Sa jag och gjorde det en gång till.
- Kom! Sa han och tog mig i handen.
Han tog mig till en liten inhägnad plats där det låg en filt. Vi la oss på filten. Det började mörkna så det blev mysigare och mysigare med den lilla bärbara lampan som stod bredvid. Han tog upp mobilen och satte på lite musik. Det var lågt ljud så det var som bakrunds musik. Han la armen om mig och jag la min hand på hans bröst.
- Jag tycker verkligen om dig. Sa han.
Jag besvarade honom med en kyss som sa mer en tusen ord. Vi låg där och bara höll om varandra. Vi sa inte ett ord. Men vi tänkte båda samma tanke.
- Vi åker hem imorgon. Sa jag.
- Tänk inte på det. Sa han men hans leende försvann.
- Men vi kommer väl fortsätta ses?
- Ellen. Jag kommer aldrig lämna dig. Du har fått mig att känna på ett sätt jag aldrig känt förut.
Jag kramade honom ännu hårdare.
- Jag bor i Beverly Hills och du i Hollywood. Vi är bara 8 kilometer ifrån varandra. Det är en kvart. Sa han.
- Det är inte långt.
- Och jag lovar dig Ellen. Varje dag när jag är klar med inspelningen så ska jag inte tveka att åka till dig.


När jag kom in till mitt rum började jag packa. Jag log hela tiden och mina tankar var verkligen överallt. Jag kunde inte tänka klart men jag älskade känslan. Jag var kär.
Det vibrerade till i mobilen och på displayen stod det Liam.
"Jag saknar dig redan."
Han var så härlig. Jag skulle precis svara men det knackade på dörren. Kom in skrek jag men när jag såg vem som kom ångrade jag mig.
- Hej Ellen.
- Vad gör du här?
- Tänkte att vi kunde prata lite?
- Ebba. När har vi velat prata med varandra?
- Jag vill be om ursäkt.
Jag fick verkligen en chock när jag hörde orden.
- Jaha?
- Ja, jag har inte varit särskilt snäll mot dig på sistone och nu hoppas jag att allt kan bli som förut.
- Ja. Men Ebba det är lugnt.
- Bra. Sa hon och tog tag i min hand.
Men herregud vad höll jag på med? Jag drog mig ur hennes grepp och insåg att hon fejkade.
- Nej vet du vad Ebba? Det är inte okej. Du har behandlat mig som skit. Vi brukade vara bästa vänner. Vi gjorde allt för varandra men du valde bort mig mot att hänga med dom populära tjejerna. Det är inget man gör. Du är inte min vän och du vill inte be om ursäkt. DU är bara falsk!
- Okej Ellen. Det ser ut som att du gjort ditt val. Liam kommer aldrig stå ut med dig och honom kommer du inte ha kvar länge. Speciellt inte när det är min pappa som sponsrar deras film!

SHIT! Kommentera! Nästa kapitel kommer i eftermiddag! <3

She will be loved-Kapitel 8

- Ellen, vad har hänt?
- Jag, jag.. Snyftade hon. Jag klarar mig inte utan honom.
Honom? Hade hon redan en kille hon saknade?

Även fast jag var rädd för det jag tänkte på höll jag om henne. Jag visste det. Hon älskade någon annan. Det knep lite i hjärtat när jag tänkte på det. Men det gjorde ännu ondare att se henne gråta.
- Berätta för mig?
- Jag vill inte leva utan honom.
Jag hörde knappt vad hon sa när hon grät.
- Utan vem Ellen? Sa jag och kramade henne ännu hårdare.
- Utan pappa.
Jag behövde inte fråga mer än så. Hon somnade efter ett tag och i flera timmar låg jag och höll om henne. Min mobil vibrerade flera gånger på skrivbordet men jag ville inte gå upp och hämta den. Jag ville bara ligga och hålla om henne. Jag andades in hennes hår ett flertal gånger och det luktade gott. Det pirrade i magen varje gång hon rörde på sig. Jag lyssnade på hennes andetag. Hennes djupa suckar som kom ibland gjorde att det rös i hela kroppen. Bara ett ljud från henne, ett ljud som bekräftade att hon låg nära mig gjorde mig skakig.
När hon vaknade började hon berätta vad som hänt.
- Det var en varm dag i maj. Mamma, pappa och jag åkte till vårt sommarhus över en helg. Vi skulle grilla men hade glömt att köpa bearnaisesås. Så vi tog bilen ner till affären. Vi var så lyckliga. Vi sjöng. Det sista jag hörde var att sången gick över till bromsljud och ett skrik. Jag vaknade upp morgonen efter på sjukhuset och mamma satt bredvid mig men inte pappa.
Hon grät nu. Jag vände henne mot mig. Jag torkade hennes tårar. Det gjorde ont att se henne så ledsen. Jag kollade in i hennes vackra ögon och hon kollade in i mina. Nästa sekund var våra läppar emot varandra. Våra tungor möttes. Vi låg där och kysstes. Jag la handen på hennes midja och hon la sin på mitt bröst. Hela jag rös. Jag kunde känna hennes hjärta slå. Det gick i 180° men mitt gick antagligen snabbare.
Hon drog bort huvudet och kollade in i mina ögon. Mobilen som låg på skrivbordet vibrerade till men jag släppte inte hennes blick.
- Jag kanske borde svara det där.
- Det kanske du borde. Sa hon och log.
Jag reste mig upp och gick ut ur rummet.

"Ellens perspektiv"

Kysstes vi? Hade jag drömt? Nej, det var verkligt. Jag kunde inte sluta tänka på det. Han var så perfekt. På det sättet han höll om mig, kysste mig. Allt. Jag låg ner och hela jag skakade. Jag reste mig upp för att gå ut men jag kunde knappt stå. Jag tog upp mobilen istället och tänka smsa Hanna men det verkade inte som en smart ide. Jag kunde dessutom inte skriva. Min hjärna var tydligen upptagen. Mitt hjärta slog så snabbt att jag tänkte att jag kanske behövde hjälp. Det gick rysningar i hela kroppen. Bra rysningar. Jag var verkligen lycklig.

Ojojoj! Ni händer det grejer! Men vad kommer hända nu? KOMMENTERA! <3

She will be loved-Kapitel 7

En ledare kom in för att hämta alla till det gula huset där vi skulle äta frukost. Jag väckte Ellen. Hon satte sig upp och tittade på alla som tittade på henne.

"Ellens perspektiv"

Gud vad jag skämdes. Hade jag legat här medan alla kollade. Och i Liams knä låg jag också. Jag kollade på Liam som skrattade lite med mig. Vem brydde sig egentligen? Men pinsamt var det.
- Jaha. Så nu vaknar du?
Ebba satt mitt emot mig. Hennes blick var iskall och man såg hur sur hon var. Det gjorde mig rätt så glad. Jag log lite mot henne och svarade inte.
Vi gick mot huset och satte oss för frukost. Jag satte mig bredvid Lauren och dom. Allt dom pratade om var Liam. Varför? Såg det ut att vara något mer? Hoppas inte det. Tänk om han märkte att jag gillade honom?
Efter frukosten var det dags för aktiviteter. Det var mulet och regnigt ute så vi skulle paddla i poolen som låg drygt en mil härifrån. Skådespelar gruppen skulle över gång. Det skulle dom göra i hallen bredvid bassängen. Vi åkte dit i 4 stora bilar. Var vi så få?
När vi kom dit gick vi in och bytte om. Jag hade ett par korta bad shorts på mig och en magtröja över min bikini. Jag brukade alltid åka båt i det under sommaren. Det var bara att slänga sig i vattnet med allt på utan att behöva ta av något eller bara gå runt i bikini vilket jag tyckte var rätt obehagligt ibland. Jag tyckte om att segla. Min barndomsvän Hannes seglade. Han brukade ta med mig ut på vattnet på en vattenskoter. Jag älskade vattnet. Att bara sitta och doppa fötterna i vattnet. Sommaren var den bästa tiden på sommaren. Jag och pappa brukade segla och åka båt. Mamma blev lätt åk sjuk så det var pappas och min grej. Gud vad jag saknade honom.
Jag åkte bara runt. Vi fick göra lite hur vi ville när vi hört instruktionerna. Jag tänkte på sommaren och såg tillbaka på somrarna innan. Den sommaren som precis varit hade varit den värsta någonsin. Mamma och jag hade bara varit hemma. Hon tillbringade dagarna på salongen och jag på en gunga. Somrarna innan hade varit som härligaste. Bara jag, mamma och pappa. I skärgården i vårt sommarhus. I vattnet. I solen. Jag var verkligen lycklig. Jag tappade fokus när jag hörde Lina (ledaren) ropa mitt namn och att vi skulle upp. Jag vände mig hastigt om i kanoten och den välte. Jag tog snabbt ut benen ur kanoten och simmade ner till botten för att komma ut helt. Jag blundade och blåste ut luften ur mina lungor för att känna fridfullheten under vattnet. Jag tänkte tillbaka en bit. Mamma, pappa och jag grillade. Vi hade glömt att handla bearnaisesås. Vi åkte i väg för att handla det. Jag kunde höra kraschen och mammas skrik i huvudet. Det spelades upp om och om igen. En fridfull tanke gick över till den värsta mardrömmen. Jag öppnade ögonen och insåg vad jag höll på med. Jag simmade mot ytan och andades ett stort andetag. Jag gick upp och förklarade att jag var okej för både sport och skådespelargruppen som stod där.

"Liams perspektiv"
Hon gick upp för stegen och sa att hon var okej. Hon vände sig om för hastigt bara hade hon sagt. Jag granskade hennes kropp. Hennes nu genom våta kropp. Hennes långa hår var vått och droppade ner på hennes rygg. Hennes mage var helt perfekt. Hon var inte lika smal som Ebba till exempel. Hon var helt normal byggd. Hon var vacker. Otroligt vacker.
När vi kom till stugorna var klockan redan 5. På maten satt jag bara och kollade på henne. Jag lyssnade inte ett ord på vad Ebba och William sa. Ellen satt och petade i maten men hon åt inget. Hon såg förstörd ut. Var det något som hade hänt? Efter middagen gick hon bara direkt till sitt rum.
Jag gick till samlingsrummet. Hennes rumskompis var där. Jag tyckte själv att jag skulle gå och prata med henne. Men kanske att hon ville vara ensam. Eller så behövde hon någon att prata med? Gick jag på för mycket nu? Ebba ropade på mig och för att undkomma henne så sprang jag upp till Ellens rum. Jag inbillade mig att jag gick upp hit för att komma undan Ebba men det fanns ingen annan anledning än att jag ville vara med Ellen. Jag knackade på dörren men ingen öppnade. Jag knackade igen. Ingen öppnade. Jag tog i handtaget och kollade in. Hon låg där i sängen med ett mjukis kläder. "Där är du!" sa jag och log. Hon svarade inte. Jag gick fram till henne och la handen på hennes arm. Hon skakade.
- Ellen! Hur mår du?
- Bra. Sa hon.
Hon var hes. Höll hon på att bli sjuk. Jag kände på hennes händer. Dom var iskalla. Jag hjälpte henne upp och lyfte på täcket hon innan legat på. Hon la sig i sängen och jag bäddade in henne under täcket och satte mig bredvid henne. Jag kollade på hennes ansikte. Hon såg inte ut att må bra. Hon började fälla tårar. Som instinkt la jag mig bakom henne och höll om henne.
- Ellen, vad har hänt?
- Jag, jag.. Snyftade hon. Jag klarar mig inte utan honom.
Honom? Hade hon redan en kille hon saknade?

Vad gråter Ellen för? Tror Liam fel? Nästa kapitel kommer ikväll! KOMMENTERA!!!! <3

she will be loved-Kapitel 6

Han höll upp mitt turarmband. Jag la handen på mig min handled och nickade medan jag log. Jag märkte själv att jag rodnade när han erbjöd sig att sätta på det. Han knäppte fast det och log mot mig.

Jag låg och tänkte hela kvällen i sängen. På Liam. Jag ville bara skrika men jag var inte ensam. Jag hade fått en rumskompis ändå. Hon sa nästan ingenting. Jag hade fjärilar i magen nu och jag kunde höra mitt hjärta dunka. Han stod upp mot Ebba för min skull. Han var verkligen äkta. Jag tror jag höll på att falla för honom. Nej, tänkte jag. Jag ska ju försöka bli lycklig. Inte olyckligt kär. Men jag kunde inte se det som olyckligt kär. Det här var en känsla jag aldrig haft förut. Jag var så glad. Jag skulle prata med honom imorgon. Men det är ju då jag blir olyckligt kär. När han berättar att han inte känner likadant. Nej, det här fick vara hemligt.

"Liams perspektiv"

Jag låg och lyssnade på Williams djupa andetag och lätte snarkningar. Fan, jag kunde verkligen inte somna. Jag hade en härlig känsla i kroppen men den fick mig att få ont överallt och mitt hjärta gick i 180°. Allt som poppade upp i hjärnan vad hennes ansikte. När jag såg henne framför mig kändes det som om hjärtat gick ännu fortare och det knep till i magen. Hennes små lätte lockar på det mörk bruna håret och hennes klarblå ögon. Hennes kropp. Jag kunde inte sluta tänka på den. Jag tänkte prata med henne. Eller vågade jag det? Ryck upp dig. Tänkte jag. Jag har alltid varit självsäker när det kommer till sånt här. Eller nej, inte alltid. Jag har aldrig känt så här förut. Det var en ganska jobbig känsla men ändå skön. Det jobbigaste var att inte veta hur hon kände. Tänk om hon inte kände samma sak. Hela jag svettades. Det var som en bastu här inne. Jag gick upp ur sängen och öppnade fönstret. Jag stack ut huvudet och andades in den friska luften.

"Morgon"

Jag vaknade tidigt. Redan vid halv 8. Ledarna skulle väcka oss vid 10 sa dom. Jag hade ont i hela nacken. Jag hade inte sovit en blund i natt. Jag tog på mig ett par mjukis byxor och sket i tröjan. Jag gick ner och satte mig i samlingsrummet. Jag la mig ner i soffan och blundade. Jag sjönk ner i mig själv och eftersom jag inte kom ihåg något mer på en halv timme måste jag ha somnat.
- Liam? Vaknade jag av.
Jag öppnade ögonen och log av vad jag såg. Ellen.
- God morgon. Sa jag och sträckte mig.
- God morgon. Skrattade hon. Vad gör du uppe klockan 8?
- Kunde inte sova, du då? Sa jag och log mitt sneda leende.
- Inte jag heller.
Jag satte mig upp lite i soffan och hon satte sig bredvid mig. Hon satt och tittade rakt fram. Jag kollade på henne. Hennes hår rufsigt och hennes förstora pyjamasbyxor såg helt enkelt bara förstora ut. Hon hade ett linne på sig och en kofta över det. Hon såg trött ut. Till slut la hon sig ner lite mer.
- Trött? Frågade jag.
- Gissa? Skrattade hon.
- Försök att sova lite. Sa jag och märkte hur fel det lät men hon log och släckte ögonen.
Hon sjönk mer och mer och nu låg hon med huvudet i mitt knä. Det kändes bra. Jag la ena handen på hennes huvud och den andra lekte med hennes hår. Hon rörde på sig lite ibland och ofta tog hon djupa andetag nästan som om hon suckade i sömnen. Efter 40 minuter skulle jag säga? Kom William ner. Han kom bakifrån så han såg bara mitt huvud som vände sig om.
- Liam, va fan är du uppe så tidigt?
- Sänk volymen lite. Sa jag och tittade ner på Ellen när han stod framför mig.
- Jävlar Liam, har du gått och skaffat något eller?
- Nej, hon var trött.
- Säger du det så. Sa han och flinade.
Jag tittade på henne hela tiden. Det började komma ner mer och mer folk. Men jag brydde mig inte. Allt jag brydde mig om just nu vad hon. Hennes ögonlock rörde lite på sig ibland. Det var tecken på att hon skulle vakna snart så jag lät bli att väcka henne. Ebba kom ner och satte sig bredvid William. Hon sa ingenting. Hon bara tittade på Ellen som om hon vore någon äcklig ohyra. Alla kollade på oss. Jag kollade bara på henne.
En ledare kom in för att hämta alla till det gula huset där vi skulle äta frukost. Jag väckte Ellen. Hon satte sig upp och tittade på alla som tittade på henne.

Vad som händer i kapitel 7 får ni veta imorn :) KOMMENTERA! <3

She will be loved-Kapitel 5

Jag tog bort handen från pannan och kollade på ansiktet och drunknade direkt. Jag sjönk verkligen ner i dom bruna glänsande varma ögonen som tittade in i mina blå.

Jag tittade in i dom glänsande bruna ögonen och smällte. Det bruna perfekta håret blåste lite lätt och jag kunde inte sluta titta. Men efter ett tag vaknade jag till och stängde munnen som var helt öppen.
- Är du säker? Sa han.
- Jodå, jag mår bra. Sa jag och nu log jag.
Han hjälpte mig upp och vi hade verkligen ögonkontakt. Det var som om han kände precis som jag.
- Jag är Liam. Sa han och log ett helt perfekt leende med dom vita tänderna.
- Ellen. Sa jag och log lika stort tillbaka.
Vi stod och bara titta på varandra med ett leende på läpparna. Aldrig hade jag fått sådan ögontakt med någon annan. Hans breda käk, hans läppar, hans hår, hans ögon, hans kropp, allt var perfekt.

"Liams perspektiv"

Hade jag någonsin sett ett par vackrare ögon. Dom blåa glittrande ögonen som tittade in i mina. Hennes långa bruna hår fladdrade lite lätt i vinden och hon log. Hon rodnade och tittade ner i marken. Vi skrattade lite.
- Jag ska nog gå nu. Sa hon och log.
Jag böjde mig ner för att ta upp min bandy klubba när jag märkte armbandet med det lila pärlorna. Det måste vara hennes. Jag kollade upp för att ropa på henne men jag tvekade. Jag la ner det i fickan och gick in.
- Liam! Hur är det? Sa William medan han kom emot mig.
- William, det var inte igår! Kul att du kom.
Jag hade känt William sen förskolan men nu hade vi inte setts på ett tag. Han var här i sport inriktningen och vi bestämde oss för att vara rumskompisar eftersom jag inte kände någon annan här.
- Visst ja, Ebba! Ropade han när vi satt och snackade vis samlingsrummet i det röda huset.
- Hur många känner du här egentligen?
- Du ska få möta en skön tjej här. Våra föräldrar är nära.
En blond lång tjej kom emot oss. Hon ställde sig bredvid soffan och log mot William innan hennes ögon fastnade på mig.
- Hej, det måste vara du som är Liam?
- Det stämmer och du är Ebba.
- William har pratat mycket om dig och jag blev jätte glad när jag fick reda på att vi skulle gå samma inriktning. Vi kommer ha hur kul som helst.
Hon log och fortsatte prata. Men nu hade jag stängt ut hennes röst ur mitt huvud. Allt jag tänkte på var Ellen. Vi fick en sådan ögonkontakt. Jag tror att jag föll för henne genom bara en blick. När jag äntligen om ut ur mina tankar var sa Ebba hejdå. Hon blinkade med ögat mot mig och jag log.
- Så vad tycker du?
- Om Ebba?
- Ja, vem annars?
- Hon är helt okej.
- Helt okej!? Hon är ju skit het.
- Så varför satsar inte du på henne? Sa jag med ett flin.
- Vi har försökt men jag har kommit över det.
- Vad hände då? Sa jag och det lät inte som jag brydde mig, mina tankar var någon annanstans.
- Hon tyckte inte att jag passade henne.

"Ellens perspektiv"

Jag packade upp mina grejer. Ingen hade kommit än så länge. Kanske fick jag rummet för mig själv? Hoppas! Jag tog av mig tröjan för att sätta på mig något lite snyggare. Jag drog händerna över armarna för att värma dom. Jag tänkte på Liam men tankarna gick över till Ebba när jag kom på att sport och skådespeleri delade hus. Det var inte precis vad jag hade tänkt mig men sen tänkte jag på vad mamma sagt. Skit i henne. Jag var tvungen att spela upp hennes ord ett par gånger innan jag gick ner. Jag hade min gråa New Jersey tröja och ett par ljusblåa jeans med hål i knät. Jag kom ner till samlingsrummet där alla nu satt och lyssnade på en av lärarna. Hon sa att alla skulle vara i säng vid senast 12 och att middag var varje dag vid halv 7. Vad vi gjorde efter middagen var upp till oss.
- Ja, det var väl allt ni behöver veta, nu ska jag låta er lära känna varandra lite. Avslutade hon med innan hon gick.
Jag gick runt och såg tjejerna som jag träffade i bussen. Dom gick alla sport inriktning och vi satt och snackade.
- Har ni sett vem som är här? Viskade Lauren och satte en slinga av sitt guldfärgade hår bakom örat.
- Liam Wendrellander. Svarade Oliva.
- Jag vet! Varför är han här egentligen. Spelar inte han in en film? Frågade Lily.
- Vart är han? Frågade jag.
Alla pekade mot Liam. Liam!? Var han Liam Wendrellander?
- Är det Liam? Sa jag lite högre.
- Vadå, känner du honom? Frågade Lauren och himlade lite med ögonen.
- Nej, vi snackade lite förut bara.
- Jag hörde att hans pappa skickade hit honom. Sa Olivia och log lite snett.
- Varför skulle han göra det? Frågade jag.
- Vet du inte vem hans pappa är?
- Jo, den där producenten?
- Ja, han sparkar typ skådespelare som gör ett litet misstag. Och då menar jag på fridtiden också. Typ har dom något rykte efter sig så får dom sparken även fast det inte är hans jobb att sparka.
- Men hur kan han då sparka dom?
- Jag har hört att han hotar med att sluta själv och eftersom han är typ världs känd så får han oftast sin vilja igenom.
- Men är han typ kändis eller?
- Nej, inte än men folk tror att han kommer bli stor. Sen finns det folk som tror tvärtom. Att han inte kommer palla trycket och pressen av sin pappa.
- Vad tror ni kommer hända?
- Han är glömd när filmen har varit ute i några månader.
Jag kollade mot Liam. Det var säkert bara rykten. Varför skulle hans pappa sätta honom i en film om han inte tyckte att han dög? Jag trodde inte alls på den där skiten. Det fanns inga bevis plus att inte ens hälften av alla rykten om folk var sanna.
- Ellen, Ellen, Ellen.
Jag kände helt klart igen den där rösten. Jag vände mig om och vem stod där? Jo, Ebba.
- Ebba, hej.
- Jag visste inte att du skulle hit?
- Och jag visste inte att du skulle hit? Sa jag och log medan någon skrattade till.
- Oj, juste. Liam, det här är Ellen. Ellen det här är Liam. Sa hon och tog Liam i hande.
Okej, hur länge hade vi varit här? 2 timmar? Hur som helst, jag tänkte på att göra en lista på allt hon kommer förstöra dom här dagarna. Första saken var redan klar. Liam. Nu skulle han vara lika dryg mot mig som alla i skolan hon vänt emot mig. Det var väl bäst att inte säga något så jag sa bara hej och tittade ner lite i marken.
- Ja, Ebba. Sa han och drog sig ur hennes grepp. Vi har redan träffats. Jag och Ellen känner redan varandra. Fortsatte han och log det där breda leendet som gjorde mig knäsvag.
Jag kollade Liam och vi fick ögonkontakt. Igen. Ebba såg ut som om hon skulle spricka av ilska.
- Jaha. Sa hon. Men har du träffat min kompis William då? Han känner Liam och vi ska ha en massa kul tillsammans. Kanske att du får följa med någon gång eller något.
Jag kollade på William och log. Liam himlade med ögonen medan han skrattade lite.
- Juste jag glömde nästan. Jag hittade det här efter att du hade gått. Är det ditt?
Han höll upp mitt turarmband. Jag la handen på mig min handled och nickade medan jag log. Jag märkte själv att jag rodnade när han erbjöd sig att sätta på det. Han knäppte fast det och log mot mig.


Nu händer det grejer! Vad tror ni Ebba kommer att göra nu? Nästa avsnitt kommer ikväll! KOMMENTERA! <3


she will be loved-Kapitel 4

Jag kollade på klockan och tiden hade verkligen sprungit iväg. Jag stängde datorn och skyndade mig att klä på mig.

- Ellen! Vi åker nu!
Jag packade ner det sista i väskan och ställde mig i dörr ingången till mitt rum. Jag log och kollade igenom rummet. Jag hade med mig allt. Kanske lite för mycket till och med. Nu åker jag tänkte jag och släckte lampan. Jag sprang ner och ut till bilen. Mamma satte sig i förarsätet och jag bredvid.
- Har du med dig allt nu? Sa hon och verkade lika nervös och glad som jag.
- Japp!
Bil resan till flygplatsen var 1,5 timme lång. Jag försökte sova lite men det gick inte till en början. Jag hade för mycket energi i kroppen. Jag fick verkligen en kick av det här. Efter ett tag somnade jag äntligen. Mamma var lite orolig över att jag skulle ta natt flyget. "Du är ju bara 14!" hade hon sagt. Men inte alls mamma. Jag fyller 15 snart.

"ett par timmar senare"

Jag skulle aldrig sovit i bilen. Klockan var 3 på natten och jag hade inte sovit en blund. Men det var en del av att vara jag. Jag kan inte sova på plan. Eller det har jag åtminstone aldrig gjort. Jag längtade så till att komma fram. Även fast jag älskade att flyga så ville jag inget annat än att komma fram. Till slut somnade jag. Men vaknade redan vid 5 igen. Solen höll på att gå upp och det var vackert att kolla på hur solen långsamt kom längre och längre upp. Jag satte hörlurarna i öronen och titta ut genom fönstret. Jag gillade att göra det. Lyssna på musik och bara stirra. På någonting man aldrig tröttnar på. Falla in i en egens värld och bara tänka på det som väntade.
- Ursäkta?
Jag kollade upp på flygvärdinnan. Att dom alltid skulle se så unga och friska ut. Det störde mig. Tillbringa tiden på jorden istället för i luften när ni ser ut sådär.
- Va? Sa jag och försökte låta så trött och förvirrad som jag kunde.
- Vi måste be dig spänna fast dig för landing.
Äntligen! Nu skulle vi landa. Det var en extrem turbulans i nedfarten och jag fick lock för öronen. Jag hatade det. Men när vi äntligen landade gick jag för att hämta mina väskor som med min otur kom ut sist. Vid allt folk stod en kvinna i gröna pås byxor och en brun tröja. Nästan som en magtröja. Hon hade en bit kartong där det stod, "Phoenix inriktning läger!" med en slarvig stil. Jag gick dit och följde med ut till dom två stora bilarna. Jag lastade in mina grejer i en och hamnade i samma vagn som ett par trevliga tjejer. Ingen Ebba här inte. Kanske var hon redan där eller så åkte hon första klass... När vi kom fram gick jag ut ur bilen och kollade på dom otroligt fina stugorna.
- Okej! Skrek än av ledarna för att få vår uppmärksamhet. I det blåa huset sover konst och vandrings teamen och i den röda sover skådespelar och sport inriktningen. Det gula huset är vårt samlingshus. Ni får själva välja rumskamrater och rum. Alla rum ser likadana ut så slåss inte om dom!
Men så klart sprang alla in i huset direkt för få det bästa rummet. Som alltid finns även fast dom ser likadana ut. Jag släpade ut min väska. Jag kände hur jag snubblade på mig själv om och om igen så jag kollade ner på mina fötter och såg ett oknutet skosnöre på mina korta vita Converse. Jag släppte väskorna, böjde mig ner och knöt dom. När jag reste mig upp kände jag bara en smäll i huvudet av en bandy klubba och föll ner på rumpan. Fan sa jag och la handen på pannan.
- Shit! Är du okej.
Ett par gråblå jeans och en snygg t-shirt på en snygg kropp satt framför mig på huk.
- Jag mår bra. Sa jag riktigt surt.
Jag tog bort handen från pannan och kollade på ansiktet och drunknade direkt. Jag sjönk verkligen ner i dom bruna glänsande varma ögonen som tittade in i mina blå.


Äntligen händer det saker! Vems bandy klubba är det hon fått i huvudet? Det får ni veta imorgon. KOMMENTERA! <3

She will be loved-Kapitel 3.

" Nu har pappa anmält mig till ett inriktnings läger i Phoenix! Ska gå skådespelar linjen i en hel vecka! Kommer självklart sakna alla mina underbara vänner och min finaste pojkvän men jag kommer tillbaka bitches!! "

Hela veckan var förstörd. Den veckan jag längtat efter så länge. Jag skulle bli plågad av Ebba en hel vecka där jag egentligen inte skulle känna någon. Skulle jag fortfarande gå? Kanske skulle jag kunna spara pengarna till något annat? Fan, sa jag för mig själv när jag tänkte på vilken otur jag hade. Hur skulle jag göra?
- Mamma.
- Ja? sa hon medan hon plockade in den sista disken i diskmaskinen.
- Jo, jag vet inte riktigt men går det fortfarande att avboka resan till Phoenix?
- Ellen. Du ska väl inte.. sa hon med en allvarlig blick innan jag avbröt henne.
- Går det eller inte?
- Ja, det går men du borde tänka igenom det här först.
- Det har jag redan gjort.
Hon satte sig vid köksbordet med mig mittemot henne.
- Ellen, berätta för mig.
- Berätta vad?
- Jag känner dig älskling. Någonting är det. Du har längtat hur länge som helst till den här resan.
Det var sant, hon kände mig bara för väl.
- Ebba ska dit. Och en av dom stora anledningarna till att jag åkte dit var att få åka bort från alla och speciellt henne.
- Ebba. Sa hon och himlade med ögonen innan hon fortsatte. Strunta i Ebba! Låt inte henne förstöra din vecka. Visa henne det och så kommer det inte hända! Tänk du kommer vara borta 10 dagar och ha det hur mysigt som helst. Ebba är bara en person av alla som kommer vara där. Du kommer säkert inte ens märka henne.
- Tack mamma! Sa jag och kramade om henne.
Mamma sa verkligen rätt saker. Hon hade helt rätt också. Jag kommer inte märka Ebba och om jag bara skiter i henne så kommer hon skita i mig också. Nej, hon skulle inte få förstöra min vecka.
Jag somnade sent den kvällen. Och det var plågande när jag skulle upp nästa morgon. Jag kollade på klockan i köket och jag hade fortfarande tid till att göra mig i ordning. Jag öppnade min laptop i köket och gick in på facebook, jag sökte på Ebba Heiler och kollade hennes nya status.
" OMG! Jag ska på samma läger som Liam Wendrellander!! Och han ska gå samma inriktning som mig också! "
Liam Wendrellander? Var det någon av Ebbas kompisar som skulle följa med? Det lät inte riktigt så?
Jag googlade namnet och fick upp en hel del träffar. Jag klickade upp posh24 där han var med och läste igenom texten.
Lian Wendrellander. Född 5 december 1995 i New York city, USA.
Liam Wendrellander är son till den framgångrika producenten Charlie Wendrellander. Han har medverkat i filmerna "The trap" och "Tell me you love me". Han har också spelat lite i serien "Friends". Liam har äntligen fått chansen att få fullgöra sin dröm och vara huvudrollen i en av pappans stora filmer. Filmen spelas in nu och Liam har redan blivit en tonårsstjärna. Är Liam en blivande oscars vinnare?
Klicka här för att få upp "Charlie Wendrellanders" sida.

Jag tryckte ner sidan. Att jag aldrig hört om honom förut? Jag tog upp mobilen och slog in numret till Hanna.

- Hallå?
- Hej Hanna. Har du hört talas om Liam Wendrellander.
- Ja, självklart. Han är typ snacket i kändisvärlden. Alla tror typ att han är en blivande oscars pris tagare. Och han är sjukt snygg. Men vadåra?
- Jo han ska på samma läger som jag.
- Du skämtar!? Jag trodde typ att han spela in värsta filmen?
- Aa, jag vet inte men jag måste gå. Puss.

Jag kollade på klockan och tiden hade verkligen sprungit iväg. Jag stängde datorn och skyndade mig att klä på mig.

Sorry för ett tråkigt inlägg men det var mest information som ni läsare behöver veta för att förstå :) Nästa inlägg kommer in ikväll. KOMMENTERA!! <3




She will be loved-Kapitel 2

Luften blåste i mitt ansikte och jag kände hur tårarna började flyga bakåt. Jag sprang det fortaste jag kunde, jag var snart 40 sen. Jag glömde helt bort att det var ikväll vi skulle ses. Jag hade 14 missade samtal från henne. Fan, det här var inte bra. När jag äntligen kom fram var jag alldeles varm trots det otroligt kyliga vädret. Jag öppnade dörren och klev in. Jag kom in i vardagsrummet. Där satt dom. Alla tre såg inte särskilt glada ut. Låg jag riktigt illa till nu?

- Hej. sa jag tyst och kollade ner i marken. Förlåt att jag är sen.
- Det är lugnt. Hanna lät besviken.
Jag satte mig i soffan och vi snackade lite. Jag glömde snabbt att jag hade kommit försent från början och var riktigt glad med mina allra bästa vänner. Vi bastade hos Hanna och körde poker vilket vi alla ägde på. Det var verkligen vår grej. Sen gav ju såklart Marcus och Hanna saker till varandra. Hanna fick ett par örhängen och Marcus fick en parfym och en riktig kyss. När klockan var 10 var det dags att dra sig hemåt så Marcus och Hanna fick lite ensam tid under kvällen. Jag och Erik stod i hallen påklädda och klara för att gå ut.
- Ellen, kan jag få prata med dig ensam lite innan du drar?
Jag och Hanna gick in på toaletten och jag satte mig på toalett stolen.
Jag såg på hennes min att det var något hon egentligen inte ville säga. Om och om igen bet hon i under läppen och tog ett djupt andetag.
- Hanna!
Hon tvekade men blundade och andades några djupa andetag.
- Ellen, du vet att jag älskar dig. Och det gör Erik och Marcus också. Och allt vi vill är att du ska vara glad. Det är klart det kommer ta tid men det har gått ett halv år nu. Du måste släppa det som hänt. Du har bara blivit sämre sen det hände. Vi saknar den glada skrattande Ellen. Vi kommer alltid finnas för dig men vi har gjort det vi kan. Nu är det bara för oss att finnas där. Den ända som kan göra dig glad är du.
Nu rann det tårar på båda mina kinder. Jag visste inte vad jag skulle säga. Hon brydde sig verkligen och hon hade rätt. Det var bara jag som kunde hjälpa mig nu.
- Jag vill... sa jag och tvekade innan jag fortsatte. Jag vill verkligen bli glad igen men det är inte enkelt men jag försöker. Verkligen.
- Det är allt jag begär Ellen. Men du måste försöka hårdare.
Jag kände inte för att försöka hårdare. Jag tyckte synd om mig själv och dränkte mig själv i sådana tankar.
- Jag älskar dig Hanna!
Jag gick direkt upp till mitt rum. Jag la mig på magen i sängen och öppnade datorn. Jag loggade in på facebook. Inga nya händelser. Var det något som hände i mitt liv just nu. Men snart skulle jag bort från den här skiten. Till ett inriktnings läger flera il härifrån där ingen kände mig. Fan vad skönt tänkte jag och log lite för mig själv. Jag hade valt sport inriktningen. Om det nu var så det hette? Man fick spela olika sporter. Segla i pooler och gå på långa äventyr i skogen. Varje kväll skulle man ha myskväll i olika stugor och några kvällar var det disco i huvud huset. Jag längtade så mycket.
"brr"
Mobilens vibrationer skrämde mig och jag tvekade faktiskt på att svara när jag såg att det var Hanna. Hade hon något mer att berätta som jag egentligen inte ville höra.
- Hallå? svarade jag.
- Ellen! Du kommer inte blir glad nu. Gå in på Ebbas profil och kolla henne status.
Vad var det nu? Jag sökte på Ebba Heiler och fick nästan en hjärtattack när jag såg statusen.
" Nu har pappa anmält mig till ett inriktnings läger i Phoenix! Ska gå skådespelar linjen i en hel vecka! Kommer självklart sakna alla mina underbara vänner och min finaste pojkvän men jag kommer tillbaka bitches!! "
Okej, nu var mitt liv förstört!

Inte jättekul inlägg menmen.. Kommer Ellen gå på lägret ändå? Och vad som har hänt henne får ni veta snart. <3

She will be loved-Kapitel 1

 

 

Kärlek. Alla kommer vara kära någon gång i livet. Men är man öppen för det så kommer kärleken snabbare än man tror. Jag var det. Öppen för kärleken. Men det var innan jag tappade hoppet och stängde in mig i mig själv. Jag vill tro att någon dag kommer mitt hjärta slå som aldrig förr och mina ögon kommer att se världen som jag aldrig sett den förut. Men jag är rädd. Rädd för att jag kommer känna så här för evigt.

 

Väckarklockan ringde vid 20 över 7. Skit, jag var sen. Jag slängde på mig kläderna, sminkade mig och slängde i mig en macka på vägen ut för dörren. Det var för kallt för att gå runt i skinnjacka. Det kändes som om det var minusgrader nu i oktober. Jag små sprang till bussen för att hålla värmen men mot slutet var mina fingrar som små skrynkliga korvar. Bussen var försenad också. Härligt, vad kommer härnäst tänkte jag. Jo, Ebba satt på bussen. Jag låtsades att inte se henne och satte mig på en annan plats. Jag satte hörlurarna i öronen och satte på radion. På varenda kanal hörde man alla dom där sångarna som alla var helt förälskade i. Folk tror verkligen att det finns sådant på riktigt. Det störde jag mig på. Att folk trodde på film kärlek. Att en kille bara ska poppa upp från ingenstans och vara värsta dröm killen. Och göra allt för dom, sätta deras krav före deras egna. Jag bytte till en larvig prat radio show som sändes från Beverly Hills. Dom pratade med någon jävla rik snubbe med namnet Wendrellander. Han var typ producenten för en jävla massa filmer. Nej, det där ville jag inte höra. Jag tog ur hörlurarna och titta vem som stod bredvid mitt säte. Ebba såklart.

 

- Ellen. Får man slå sig ned?

- Ja, absolut Ebba.

 

Jag titta ut genom fönstret och himlade med ögonen. Fan! Jag och Ebba umgicks inte ens med varandra längre. Faktum är att vi hatar varandra. Vi var vänner långt tillbaka. Min pappa jobbade på hennes pappas företag. Han är typ VD för USA:s apple produkter. Ebba har alltid varit rik och populär på så vis. Och nu när hon inte har någon att sitta med så sätter hon sig bredvid mig och skiter sen i mig. Vilken jävla inbjudare hon var.

 

- Jag hörde att din mamma håller på att få sparken från frisörsalongen.

- Nej Ebba. Det är nog bara vad du har hört. Hon klarar sig bra där.

 

Okej jag ljög men hon har ingen rätt alls att säga så när min familj har det svårt. Eller det lilla som är kvar av den. När Bussen var framme vid skolan gick hon bara. Hon sa ingenting. Jag kollade efter henne när hon gick till sina spinkiga kompisar med tröjan nere vid slutet av bh:n. Ebba hade allt på något sätt fast ändå tyckte man synd om henne. Hon var rik, populärast i hela skolan, alla vill vara vän med henne och hon har skolans utsedda snyggaste kille. Men inget av det där var äkta. Hennes kompisar hatar henne och hennes pojkvän strular med minst 3 andra tjejer varenda helg men det vägrar Ebba tro.

 

Jag gick till mitt skåp och la in min väska. Jag tog mina böcker och vände mig om.

 

- Ellen. Varför så sur? Du vet vilken dag det är idag! Vi ska ju vara glada.

- Hanna. Jag vet, förlåt men Ebba hoppade på mig på bussen.

- Skit i Ebba. Du vet att vi kommer ha kul ikväll.

- Jag det är klart. Grattis på 8 månaders dagen. Hanna föresten har jag sagt att det inte ens är en dag att fira? Egentligen, vi firar din och Marcus månadsdag varje månad!

- Ellen! Det är ju just det. Vi kan inte bara sluta nu. Ställ upp nu kom igen. Det är ju vår lilla tradition. Du, jag, Marcus och Erik är nästan aldrig med varandra på fridtiden längre.

- Okej! Jag kommer.

- Tack Ellen! Du är ju bara bäst.

 

Hanna, Marcus, Erik och jag har varit vänner ett bra tag nu och vi har firat Marcus och Hannas månadsdag sen i mitten av 7an nu. Dom kunde bara inte hålla sig ifrån varandra från början. Dom var verkligen tvungna att bli tillsammans vilken var jobbigt för mig och Erik men vi hanterade det bra och det är inget problem längre.

 

Jag gick till salongen efter skolan. Mamma stod med händerna i en tant hår som förklarade hur mycket hon ville få bort sina grå hårstrå n.

 

- Hej mamma.

- Ellen gumman. Är du snäll att skicka mig den där saxen.

- När slutar du.

- Jag ska bara bli färdig här så ska vi gå hem sen. Vill du gå och handla lite mat så länge?

 

Jag tog en hundra lapp och försökte få ihop mat satt det räckte till pengarna. Det kom 15 kronor över men det bjöd tanten i kassan på. Vi körde in på uppfarten till vår fina villa. Om man kollade på huset och BMV:n som var vår såg vi inte ut att ha det så svårt med pengar men kollade man i vårt kylskåp och i min garderob såg man det direkt. Vi klarade oss ju men det fanns inte mycket pengar kvar efter alla betalningar. Men mamma har lyckats samla ihop pengar så jag kan åka på det där inriktnings lägret i Phoenix. Efter att vi ätit satte vi oss i soffan.

 

- Mamma.

- Ja älskling?

- Varför säljer vi inte huset och bilen och köper något enklare?

- Varför skulle vi göra det? Hon skrattade.

 

Jag tvekade. Det kändes hårt men det var ju ingen hemlighet precis.

 

- Vi har ju inga pengar mamma!

- Ellen, jag..

- Mamma lyssna. Vi har inga pengar till något. Jag använder en fjärdedel av det i min garderob. Allt annat är fult, litet eller sönder. Och jag lever med det men det gör inte du. Du kämpar varje dag för att få bo kvar här medan vi skulle kunna göra det lättare för oss själva.

- Jag vill inte prata om det här just nu. Det har varit en tuff dag.

- Jag vet att du kanske får sparken! Jag skrek och när jag såg hennes plågande min ångrade jag mig.

- Ellen! Sa hon strängt med tårarna i ögonen. Vi klarar oss bra. Vi har tak över huvudet och mat i kylskåpet.

- Men vad är det med det andra då? Sa jag med gråten i halsen. Vad hände med att vi ska ha kul. Pappa hade inte velat det här.

- Pappa lämnade oss i det här!

 

Nu kände jag hur tårarna forsade ner för mina kinder.

 

- Ellen. Sa hon och kramade om mig. Jag försöker. Verkligen. Jag vill bara att vi ska vara lyckliga. Vi har varandra och så länge jag har dig så är jag lycklig. Men jag vill att du ska vara glad så nu ska du åka till lägret i Phoenix på fredag.

 

Jag kramade om henne och kollade på klockan. NEJ! Jag var sen igen.

 

 

Det var första kapitlet! Hoppas ni fick ett bra första intryck. Kommentera!!! Jag vill ju veta om det är någon som läser! Nästa kapitel kommer imoorn! :D <3

 


Only Storys By Me!

Jag älskar att skriva. Jag tänkte inte skriva små tråkiga berättelser utan mer som böcker. Jag ska skriva några kapitel per dag. Jag har nog inga läsare just nu men det ska jag skaffa mig! Jag är inne på mest romaner.
Men sen älskar jag spänning och drama så lite av varje blir det nog.
Hoppas ni gillar det jag ska göra här på min blogg!
Kram! <3

RSS 2.0